Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

KENALI CIK LOLIPOP ^_^


~CIK LOLIPOP~

Dikenali sebagai 'Wanie' di kalangan saudara mara dan sahabat handai.. Dilahirkan pada 11 Oktober 1987 di Kelantan.. Anak jati kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang ni akhirnya berhijrah ke negeri Terengganu pada tahun 1997 kerana mengikut keluarganya ke sini.. Pernah juga tinggal di Temerloh, Pahang selama setahun sebelum kembali sepenuh ke negeri Terengganu semula pada Oktober 2010..


Cik Lolipop juga merupakan seorang gadis biasa yang masih lagi belajar di peringkat Ijazah Sarjana Muda di salah sebuah Institut Pengajian Tinggi Awam di Malaysia dalam bidang Undang-Undang.. Cik Lolipop juga merupakan pemegang Diploma Undang-Undang di salah sebuah  Institut Pengajian Tinggi Awam di Malaysia dan aktif dalam bidang sukan Taekwondo, Karate-do, Memanah dan Bowling..


Cik Lolipop telah berkecimpung dalam bidang penulisan blog sejak di awal kemunculan dunia 'Friendster'. Blog pertama yang ditulisnya adalah pada blog di akaun Friendster.. Blog keduanya pula yang bersifat lebih personal pula adalah di akaun MySpace.. Pada tahun 2008, Cik Lolipop mengenali dunia Blogger sehingga terhasillah blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~..Pada awal kemunculan blog ni, blog ni lebih berkonsep kepada personal matters only.. Namun, konsep blog ni diubah menjadi kepada lebih umum setelah ramai readers yg datang menziarahi blog ni.. Terhibur jap hati.. :)


Dahulunya, Cik Lolipop menggunakan nama samaran ~oneiezz~.. namun, nama tersebut ditukar menjadi ~secreto~ dan akhirnya untuk kali ketiga, nama samaran ditukar menjadi LoLiPoP ataupun Cik Lolipop..Kenapa mesti Lolipop? Ntah.. hehehe... 


Hurm..Nak citer apa lagi ek.. Kalo nak tau apa2 lagi tentang Cik Lolipop, leh la tinggalkan pesanan kat shoutbox tu ek.. Hehe.. (perasan tul..macam la ada orang nak tau sal dia..keh3..)


Semoga kalian semua terhibur dengan penulisan dan kongsian ilmu di blog ni.. 


Terima kasih kerana sudi baca.. (^_^)


Related Posts with Thumbnails