Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

~LoLiPoP 1st GiVeAwAy~

 * NI ADALAH POST YG TERLEKAT KAT PALING ATAS..hahaha*

Salam..

Alhamdulillah, setelah hampir 2 tahun lebih sy berblogging, ni kali pertama nak wat giveaway.. Harap2 ada la yg sudi nak masuk ye.. Huhu..


Syarat2nya mudah je.. Ikut je apa yg tertulis kat bawah ni..hehe..


1) Sila copy paste banner kat bawah ni (sidebar) dan buat satu entry/post tentang GA ni..Tajuknya semestilah "~LoLiPoP 1st GiVeAwAy~"






2) Jadilah follower kat blog ni.
    ~ Dunia Cinta Lolipop~
    ~ Lolipop & Contests~



3) Sape2 yg jadi follower kat kedua2 blog ni, maka anda akan dapat 2 undian.. Sape yg cuma follow 1 blog saja, maka 1 undian shj utk anda.. Jadi, jom jadi kedua2 follower.. Hehe..



4) Jawab satu soalan teka-teki.. Mudah je.. Kalau betul, dapat 1 undian lagi.. Soklannya:
" APAKAH WARNA KEGEMARAN CIK LOLIPOP? " (1 kaler je ye..sape jawab lebih, kira terbatal la..hehe)



5) Lepas jawab teka teki ni + da buat 1 entry tentang GA ni, sila tinggalkan jejak anda kat sini ye.. Anda cuma perlu tinggalkan komen macam ni je:

Bagi yg follow kedua2 blog:
" LoLiPoP, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah ......"


ATAUPUN


Bagi yg follow 1 blog:
" LoLiPoP, i da follow 1 je blog u (~Dunia Cinta Lolipop~ / ~ Lolipop & Contests~) dan warnanya adalah ........" [POTONG yg mana TIDAK berkenaan]



5) Tarikh tutup penyertaan: Sehingga 10 Januari 2011 (11.59pm) dan masa tu, follower mestilah mencecah 87 org bg blog ni.. Kalo tarikh da sampai, tapi follower xcukup lagi, maka, GA ni akan dilanjutkan sehingga la cukup 87 org tu.. Tapi, kalo follower da cukup, tapi tarikh plak yg blom smpai lagi, maka GA ni akan diteruskan sampai berakhirnya tarikh tersebut..Jadi, jom cepat2 sertai GA ni.. :)




6) Hadiah? Seorang peserta yg bertuah akan menerima hadiah semestinya dari UK.. Jadi, kalo nak tau adiah ape, tunggu lepas sy balik nanti ye.. SUPRISEEE~~ Hehe..



Tu aje lah syarat2 penyertaan.. Ape tunggu lagi, meh la join beramai2.. Jangan lupa bgtau kawan2 blogger yg lain jgk ye.. Mekasihhh~~






76 comments:

nurezzat said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/lolippop-1st-giveaway.html

silalah dtg jenguk... =)

leen said...

Salam..Leen join gak

http://emmileen.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

nurezzat:
Mekasih kerana sudi join!! :)

Leen:
mekasih2.. hehe.. :)

♥CuteMummy ♥ said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

http://rinna57.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

entah kenapa lansung tak leh nak klik follower kat blog nie

http://oneiezzz.blogspot.com

leen said...

harap maklum blog u yg satu lagi tu..xleh nak follow..leh buat something tak??



http://emmileen.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

taufidris said...

Lolipop, i da follow 1 blog u dan warnanya adalah pink...

http://taufidris.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

missrivebell mumun said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

tiefazatie said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

res ipsa liquitor said...

Lolipop, i da follow 1 blog u dan warnanya adalah pink...

http://kalam-berbicara.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://haycontest.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Lolipop i dah follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

inasepi said...

join,

id follower:inasepi
link:

http://inasepi.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Lolipop i dah follow 1 blog u dan warnanya adalah pink...

izan cute said...

Lolipop, i da follow 1 blog u dan warnanya adalah pink...

id:izancute
emai:sarizancheamat@ymail.com

http://izancute.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Nana said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Nur Qistina said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u warnanya adalah pink.

http://kisahbicarakasih.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

yay! moga ada tuan untuk saya..^__^

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u warnanya adalah pink.

http://norazwa50.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

ayuselalu said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u warnanya adalah pink.

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

fay said...
This comment has been removed by the author.
fay said...

i dah follow 1 shj blog lolipop.
blog contest ada masalah utk follower kerana tak boleh tekan follow.

warna nya pink.
ngee

http://wilayahfay.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveway.html

deeya_shouranlee said...

salam miss lollipop..
nak join GA kamoOOooo
Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...
http://doubledeeya.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Cute MuM said...

Salam..
Blog contest takleh folo..

"LoLiPoP, i da follow 1 je blog u ~Dunia cinta Lolipop~ dan warnanya adalah PINK..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

TQ

leen said...

Masih tak dpt follow blog satu g

Iefadesign said...

fa pun join yee

"Lolipop,i da follow 1 je blog u ~Dunia Cinta Lolipop dan warnanya adalah pink..

id:iefa82
http://iefa82.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

tq

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

SALAM..

terima kasih sume pada para peserta..

masalah utk follow 2nd blog masih xdpt diatasi lagi.. ada yg dpt follow, tp masih ramai yg xdpt nak follow..hehe..

maaf atas segala kesulitan..

and gudluck to all of u.. :)


p/s: asal ramai teka kaler pink ek? kompius jap..huhu.. :p

nadratul said...

saya join :)

lilipop , saya follow 1 je blog you
~Dunia Cinta Lolipop~

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-ga.html

thank you

fideila said...

" Lolipop, i da follow 1 je blog u ( ~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah black"

http://fideila.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

tq! nk join blog lagi satu tapi tak boleh..huhu.tq!1

Purple said...

Salam..
akak join..

LoLiPoP, i da follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya adalah pink

http://purple-katahati.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Farah Soraya Bt Sukarno said...

I join Ga nieh .
Lollipop , i da follow kedua-dua blog u . Dan warnanya ialah "pink"

Huda said...

Lolipop, i da follow 1 blog u dan warnanya adalah MERAH JAMBU

id follower: Huda


http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/lolipos-1st-giveaway.html

Mardhiyyah Ridzuan said...

LoLiPoP, Mi da follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya adalah KUNING

http://b0lat.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Jieda said...

Salam..join di sini

Lolipop,i da follow 1 je blog u (~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah pink

http://join-giveaway.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Zalina said...

Salam..
akak join..

LoLiPoP,

Akak da follow 1 je blog dan warnanya adalah pink


http://usharapa.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Keyna said...

salam . sy da follow ~
id follower sy : keyna :D

Lolipop , i dah follow kedue2 blog u dan warnanya adalah PINK ! :)


http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

EraWaTiE said...

Salam..
akak join..

LoLiPoP,

Akak da follow 1 je blog dan warnanya adalah pink

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

eB@mamaAerish'n'Aed said...

slm,

nak join gaks

id: EB@mamaaerish&aed

LoLiPoP , i dah follow kedue2 blog u dan warnanya adalah PINK... ;p

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

tq

miera momo chan said...

salam...

saya join GA

nway, saya xdpt join blog satu lg..huhu... (Lolipop & Contests)

ni jawapan saya:
Lolipop, i da follow 1 je blog u ( ~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah PINK

saya follower ke 62:miera

ni link saya
Lollipop 1st Giveaway

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

tQ~

::Mamalyna:: said...

Lolipop, i da follow 1 blog u (Dunia Cinta) dan warnanya ialah PINK..

id : MamaLyna
http://ejanblog.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

*satu lagi blog, tak dpt nak follow..

tq very much:D

Alisya said...

salam,

LoLiPoP, i da follow kedua-dua blog u dan warnanya adalah purple

:)

http://wardahalisya.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

The Giveawaystuff said...

Lolipop, i dah follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya adalah Pink..

1 lg blog wa xleh nak follow

ID : wawa~thegiveawaystuff
email: ssalwa@yahoo.com

link : http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

sy nk join gak..jom terjah entri sy
hehe
LOLIPOP 1ST GIVEAWAY

ezzamalik said...

i suda follow dua2 blog u.
warnanya:purple


http://oneiezz.blogspot.com/2010/11/lolipop-1st-giveaway.html

Sweety said...

saya join :


id follower : sweety
link:
http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah kuning.. :D

Sweety said...

maaf tadi saya dah try follow blog satu g tapi x bolh :)

Nadiah Sidek said...

join juga!

Lolipop, akak dah follow 1 blog lolipop (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya adalah pink!

http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

p/s: blog 1 lagi tak boleh nak follow la

misz h0neyz said...

saLam...
hYe!
h0neyz j0in taw...
id f0ll0wer : miszh0neyz
link : http://miszh0neyz.blogspot.com/2010/12/lolip0p-1st-giveaway.html

lolipop, i da f0ll0w 1 je bl0g u(Dunia Cinta L0lip0p) dan warnanya "PINK"...

p/s:xcually,i nak f0ll0w 2 bl0g u...tp bl0g l0lip0p & c0ntests tue xbleh f0ll0w...

tq...
;)

Intan said...

cik lolipop,

sy dh follow jgak n join contest

http://cerita-mereka2.blogspot.com/2010/12/lolipop-giveaway-contest.html

wrnanya --->peach

zuneta said...

salam...dah follow main blog...tpi 2nd blog xleh...

LOLIPOP, i dah follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya HITAM.

ni link GA..

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

id follower: ayang_zu179

Nurul Bahiah said...

salam...

LoLiPop, i da foloww kedua2 blog u dan warnanya adalah oren..

http://lianateratai89.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

MommY & DaddY CooL said...

join n follow

http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveway.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

LOLIPOP, I DA FOLLOW KEDUA2 BLOG U. DN WARNA NYA IALAH PINK

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

TQ

Alin said...

Tumpang join

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah opkos PINK KALERR...

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

ummi sofiyyah said...

Salam,

Lolipop, ummi dah join kedua2 blog lolipop..dan warna kegemaran lolipop adalah black and white kot... hehe..betul x?

Ni link ummi yer...
http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

Tq

ummi sofiyyah said...

alaa...black n white tu kira satu kaler ke 2? ...kalau kira 2,...warna yg paling lolipop suka black la kot...!

Farhana said...

Lolipop,i da follow 1 je blog u (~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah pink

http://kasihfarhana.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

Norziela binti Hamid said...

As salam.
Id follower-norzie@hany

Sis dah follow 1 aje blog u(dunia cinta lolipop)-warnanya adalah pink.

1 lg blog x boleh nak follow.
http://norziehandcraft.blogspot.com/2010/12/lolipop-1st-giveaway.html

miszlullaby said...

Comelnye give away.InsyaAllah nanti ML buat ye. ML nak pergi UK this january.Hope heathrow tak tutup.Hihi.Tapi ML tak turun Nottingham pulak,kalau tak,boleh jumpe =)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@ ummi sofiyyah:
hehe..utk itam/putih, sy kira 1 kaler..

@ ML:
hehe..awal bulan dec, hjtnya nk p paris tp xjadi sbb kdaan sjuk sgt..awal bln january ni sy da nak balik msia..xsmpt nk jmpa..huhu..anyway, slmt brjalan2 ye.. ;)

Aimi Razman said...

Salam, dear lolipop, i da follow kedua-dua blog you dan warnanya adalah purple :)

id: Aimi Razman
link : http://amylikestar2.blogspot.com/2010/12/ga-lolipop-1st-giveaway.html

cikpuanhady said...

Salam..saya join..entri autopublish jam 7 petang nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah peach..hihihi

thanks..

cikpuanhady said...

alahai, tak dptla nk follow blog lg satu tu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

akiratoriza said...

Salam...
Hai lolipop, i da follow kedua-dua blog u dan warnanya adalah pink.

id : akiratoriza
link : http://akiratoriza.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

Myra Jay said...

Salam.. MJ dah join ye..

Blog 1 lg xdapat follow..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

haqqah said...

Salam...hye,Lolipop,i da follow kedus2 blog u dan warnanya adalah purple =).

nanakimie said...

join:)xleh nak folow blog satu lg

Lolipop,i da follow 1 je blog u (~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah pink


http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

Ummi Iman said...

salam..
dear wanie.. akak da fOllow 2 blOg kamu..
so, secara x langsung akak nk jOin COntest kamu ni... hOpe menang.. hihihi.. gelabah :P

warna feveret kamu : ungu @ purple.. =)

nih link ahkak..
http://miszemie.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

sory lmbt submit.. =)

Fateen said...

Lolipop,i da follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop) dan warnanya adalah Hitam

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

nur said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u warnanya adalah PINK.

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

arep_lockermonth said...

i da follow kedua dua blog you dan warnanya adalah purple.

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

Ummi Iman said...

hye wanie...
akak da jOin..
sory lambat..
hope diterima ya...

=)

http://miszemie.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

nEa FleriDa / nIL said...

Salam Lolipop,

i da follow 1 je blog u (~Dunia Cinta Lolipop~) dan warnanya adalah PINK

http://neaflerida.blogspot.com/2011/01/lolipop-st-giveaway.html

bardboo said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u dan warnanya adalah pink...

id: bardboo
link: http://www.bardboo.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html
emel: badariah_baharin@yahoo.com

ferra said...

hai youuuu... i dah join dah. i followed 1 blog er -- yg tajuk nye dunia cinta lolipop. mai lah lawat blog i yer..tenks <3


http://ferrafareez.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-give-away.html

mummy alesya said...

salam
dah join
i follow satu blog (dunia cinta lolipop). satu lagi tak berjaya folow lah

warna kegemaran lolipop : pink

http://mummyalesya.blogspot.com/2011/01/lolipop-1sst-giveaway.html

ShAfiEYkA said...

salam perkenalan! saya join ;)

http://shafieykaeika.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

saya follow 1 je blog u (Dunia Cinta Lolipop)

tq ;)

LyNn'Azlina said...

Lolipop, i da follow kedua2 blog u warnanya adalah PINK....

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/01/lolipop-1st-giveaway.html

id: lynn azlina

Em's Family said...

Salam...
Hai LoLiPoP, i dah follow kedua2 blog u dan warnanya adalah PINK

Link I:

http://jomjoincontest.blogspot.com/2011/01/lolipop-giveaway.html

Terima kasih


Related Posts with Thumbnails