Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

Lolipop's 1st GA! Result Announcement!

Salam..

Hehe..Mesti korang tertunggu2 result GA ni kan..Al kisahnya, sy nak suh bestfren yg cabut undi utk sy..tp masa gi kelas, terlupa plak nak bawak ketas undian tu.. Pastu, bila kat umah, hajatnya nak suruh chubby (kucing sy yg cabut - da terfikir 1 cara nak suh chubby yg buat..), tp malangnya chubby, lepas dapat ikan mentah, terus kuar umah jalan2..adoiyai..

Maka, terpaksalah sy sendiri yg kena cabutkan.. Tapi, sy xmo cabut cam biasa.. Fikir punya fikir, sy wat la macam kat bawah ni.. Hehe..


Nak tau keputusannya? Jeng..Jeng..Jeng... Jom kita goyang2.. Err..bukan goyang2 enul yer.. huhu..


video
Rasa cam buat popcorn pun ada adaa..Part yg popcorn melompat2 keluar tu...Hahaha...lenguh tangan main goyang2 camni..


Berdebar x?

Dup dap..dup dap..



Ayorkk.. Kita zoom sket nama tu.. Hehe..



TAHNIAH!!!


Kepada peserta yg berjaya, sila tinggalkan nama penuh, alamat dan jugak nombor telefon ye dalam masa 3 hari.. Kalo lepas 3 hari xde ape2 maklumat, sy akan cabut nama org lain plak.. Nanti nak hantar adiah dari UK.. bukan Ulu Klang.. Bukan jugak Ulu Kinta..Tapi United Kingdom tu.. keh3..Adiah biasa je.. Harap sudi terima ya!

Kepada peserta yg xberjaya, insyaAllah, next time, ada rezeki + masa lebih + duit nuffnang masyuk, leh sy wat lagi GA.. Idea da ade.. Cuma tunggu masa nak laksanakan je.. Bila? InsyaAllah..xtau lagi..hahaha..

Mekasih sume yg sudi join! Anda memang best!!!



6 comments:

Huda said...

thanks lolipop...rezeki sy, Alhamdulillah :)

bardboo said...

tahniah pd pemenang... =)

Jom Lawat Blog Bardboo

zuneta said...

he3...leh plak terlompat nama HUDA ye...tahniah ye kepada pemenang!!! congrats...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

huda: hehe..okay..nanti sy poskan.. :)

zuneta: tu la kan..tgh goyang2 tu, bleh plak ketas tu melompat..huhu..

Mama Zharfan said...

heheh goyang inul tu :p sgt cute buat lucky draw gaya ni :p

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..part yg paling best, bila dia terloncat keluar..hahaha..tp agak penat jugak la nak goyang2 kocak2 ala2 inul gituwww~ ngeh3..


Related Posts with Thumbnails