Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 8, 2011

Godek-Godek Flight.. Flight Boleh Godek2 Ke? Hehe..

Salam..

Lepas menu pertama berlalu..maka masa utk menggodek2 la.. Hehe.. Biasanya, utk international boarding, dia bg 2 heavy meals.. Selepas terbang utk 2 jam pertama dan jugak 2 jam sebelum mendarat.. Biasanya dia akan paparkan kt screen kita menu hidangan..

Contohnya, masa  makan meal yg pertama ni, ada 3 jenis meal utk dipilih.. 1) nasi beriyani + ayam.. 2) ayam braised + potato.. 3) veggie lasagna.. Dah sememangnya sy ni jenis yg mkn nasi, maka memang kompem amik nasi beriyani.. kang kalo amik ayam braised (da la setotet je ayamnye), nanti ade je org yg wat perangai dlm flight tu sbb kelaparan lagi..ngeh3..

Lepas makan meal yg pertama ni..maka sy pun menggodek mende ni..



Banyak pilihan tu.. movie, radio, tv, permainan, cd music..macam2 ado.. movie pun latest2..hehe..best je layan..


Sedang kusyuk duk tengok movie dalam gelap smbil gelak terkekeh2 sorang2, tetibe datang la pramugara.. suspen je.. kut2 la nak bgi warning ke sbb duk gelak sorang..xpun kut2 nak mintak nombor tepon ke wat berknalan..muaahaaha..

tetibe...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Dia kasi mende ni rupanya..suh makan sambil tengok movie.. hahaha..bagus2..macam leh baca je deria rasa hati ni..hehe..da la ensem..fuh..smpt cuci mata dalam gelap2.. :p

Dalam paket ni ada cookies + coklat tolerado + kacang tanah + biskut + cheese + butter..

Dengan muka tersengeh smbil ucap mekasih, sy pun amik..dalam ati sy, " ni perli haku ke hape neh? adeh~ "

Sebagai balasan sbb wat saspen kat saya, sy pun mintak 1 gelas air jus.. Muahaaha..hamek kau..kan da kene buli.. Yes!


5 comments:

deeya_shouranlee said...

eheheheheehe... waa... nak naik flight jugak.. bila la nak dapat.. hmmmm...

Mama Zharfan said...

siyes jeles :p : p :p jelir 3 kali hhehehehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@deeya:
hehehe..nti insyaAllah, pasti leh naik jgk..:)

@ mama zharfan:
hahaha..best2..tp tu xmasuk meal yg kedua lg tu..nti lagi jeles..ngeh3.. :p

Alisya said...

seronoknya naik flight jauh2...alisya setakat p swak jer la..hehe..anyway, tag 4 u...

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

p/s: berdebar2 tgu pemenang GA.hehe

tiefazatie said...

wah best gle!!bestnye..layan cam 1st class gitu..hihi..psst..x mintak ke num hp die??hihi


Related Posts with Thumbnails