Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Arghh..Geram..Garam..Geram Dengan Blogspot!!!!

Salam..

Dalam dunia berblogging kat blogspot ni, ada satu benda yg paling sy geram garam.. ntah bila la blogspot nak settle masalah ni.. geram wooo~



Tengok.. Sy buat schedule, tapi jadi draft..kadang2, smpai 2-3 utir jadi draft.. ada tu plak, mula2 save jadi schedule..cek sebelum kuar pun schedule..tapi bila tiba masa, entry xkuar..cek semula, tengok2 da jadi draft.. arghhhhhhhh..tension2..~
p/s: korang pernah alami x mende ni?

3 comments:

deeya_shouranlee said...

x pernah.. sebab tak pernah try benda tu.. muehehehehe...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

oho..xpenah try ek..try la..hehe..sonang koje kite.. :D

tiefazatie said...

ala..xpenah la..ok je nie..hee..


Related Posts with Thumbnails