Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Satu Langkah Sebelum Keputusan Lolipop's GA Diumumkan!!

Salam..

Penat sangat semalam...tapi sy luangkan masa jugak utk print, gunting dan gulung nama2 peserta sebelum undian dicabut petang ni.. hehe..



Penatnya gunting ketas2 ni..banyakkk..




lepas gunting, kene gulung..adeh2..




Setengah jam da berlalu..tp cam xberganjak je neh..lambat nye sesi gulung menggulung..adoi...ada sape2 nk tolong sy gulungkan x ? hehe




Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa...da siap!


Selepas analisis [chewahhh] dibuat, ramai peserta meneka jawapan kaler peberet sy seperti berikut:

                PINK  :  49               
PURPLE  :  6
BLACK  :  4
KUNING  :  2
PEACH  :  2
HIJAU  :  1
OREN  :  1

Nape ramai org teka sy suka kaler pink ek? heran2.. Nak tau jwapan kaler peberet sy tu? hehe.. Jom terjah entry yg sebelum2 ni.. Hoho.. Kalo xsilap, 2010 punya entry.. CLICK HERE!



amamcam? xcaye? tapi hakikatnya camtu la..


Bagi sesape yg jawapannya betul, anda akan dapat 2 undian.. Wohooo...


Nak tau keputusanya?



Tunggu esok yer!
Lepas training, sy balik update keputusannya.. sbb bukan sy yg cabut undi.. tp orang lain.. :)

4 comments:

SyUhAdA said...

wah..
x sbr nak tau..~

SyUhAdA said...

wah..
x sbr nak tau..~

Mama Zharfan said...

cok cet ker cabut undi heheh

Mama Zharfan said...

kalau dh pos hadiah2 yg cik ngak kirim, let me know yer, sbb nak inform winner gak--dh lama benar diorg tunggu hehhehe


Related Posts with Thumbnails