Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Lagi 3 Hari.. Cepat..Join GA Lolipop Ni~~ :)

Salam..

Hehe..Peserta2 baru, sy x key in data lagi..jadi xleh nak publish lagi la nama2 peserta yg terbaru.. Lagipun, setiap peserta sy kena check betul2.. Sebabnya ada yg sy temui (br sorang peserta yg camni) cakap follow blog ni tapi bila check, xde pun.. Yg ni memang da terang lagi bersuluh da xfulfill condition syarat.. Da tu siap ckp follow kedua2 blog..hakikatnya sutir pun idak.. So, sy reject penyertaan dia ni... sorry ye.. :)

Bagi yg xdapat follow blog kedua sy, yg tu xpelah..sbb memang diakui, ada yg dapat follow dan ada yg x.. cuma, kalo yg xdpt follow, jgn plak bagitau yg korang follow ye.. xbaik menipu.. sbb sy memang check satu2.. :) hehe..lepas result da kuar, kalo da xmo follow, xpelah kan..

Lepas ni, sy akan update nama peserta terbaru yg menyertai GA ni.. Kalo nama anda xde, mungkin salah satu sebabnya anda xfulfill syarat penyertaan (xfollow blog ni).. tapi kalo anda fulfill tp sy xmasukkan nama anda, mungkin sy terlepas pandang..jadi, jgn malu-malu jgn segan2, bagitau sy ye..

Sape yg xsertai lagi, jom ramai2 sertai..hehe..
Mekasih sume! :)


p/s: sy daftar nama peserta menggunakan id yg ditinggalkan melalui comment..kalo korang follow blog ni guna id lain, sila bgtau..nanti xpasal2 sy igt korang xfollow blog ni, walhal korang da follow..okay.. ^_^

5 comments:

Ummi Iman said...

wanie.. alhamdulillah da selamat sampai...

akak da submit penyertaan hehe... =)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

weeheee..kak emy..penyertaan da diterima..hoho..nti wani key in data..xsmpt lg nk key in..penat + ngantok xhlg lagi..haha..

zuneta said...

cik lolipop...id follower sya dah tukar...bape2 hari lepas...sblum ni zu bagi id : ayang_zu179...
jadi sekarang dah di tukar ke...
zuneta je...maaf eik...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@ zuneta: wokey~~ :) tq sbb btau awal2.. ^_^

tiefazatie said...

is2..ifa ok je kan2..sbb ifa dpt je update cik lolipop kt dashboard..hihi


Related Posts with Thumbnails