Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Saya Pun Rindu Mereka~~

Salam..

Yup2... Rindu sangat2 kat mereka..

Nak tau sape?
v
v
v
v
v


Anak sulung mama zharfan..
Sejak kecik lagi, mmg lihat dia mbesar..kenangan xleh lupa masa dia baby, dia pancut kencing masa nak pakaikan pampers..nasib sempat mengelak..hihi..ms duk kat uk ari tu, dia slalu manje2.. ajar dia buat aeroplane, main tampal2 sticker, kaler2 buku, kdg2 anta dia pegi skool..mlm2, bila dia ttido kat atas sofa, sy yg angkat dia naik bilik..kdg2, buatkan dia susu, goreng roti canai dan sbgnya..hurm..rindunya..

Ada lagi la...
v
v
v
v
v



Anak kedua mama zharfan..
Si kecik ni, ms minggu pertama sy sampai, mmg xleh nk sentuh..sbb xkenal kn..ms dia dtg UK, umur br brp bulan..jd dia xsmpt kenal sy..msuk minggu ke2 - ke3, dia da rapat.. da bleh panggil 'ni' kat sy..kdg2 dia suh sy dukung..bila abg dia minum susu, dia pun mintak jgk..kalo dia nangis, salah satu cara nk pujuk dia, ajak dia main lego..dia sgt suka ngn mainan kereta dan jugak 'puuuu' = train thomas tu..isk..windu nyer..



Ada lagi..
v
v
v
v
v



Pak sedara + mak sedara (mama zharfan)
First time datang UK, dpt melawat mak sedara sefamily kat sini.. Dan frst time jgk kiranya sy tinggal ngn org lain berjauhan ngn family.. bfore this, penah pun duduk ngn org jauh dr family.. paling jauh dan lama pun masa PLKN kt negeri 9.. kali ni, jauhnya beribu2 batu..tharu sgt, diorg sanggup dtg dari nottingham ke london smata2 utk amik sy kat heathrow airport.. dah la dlm keadaan cuaca sejuk, berkabus dan sedikit snow, diorg dtg jgk dgn kereta sndiri + anak2 yg masih kecil..nak2 lagi masa diorg bwk ronda2 london..dlm keadaan suhu -7 mbuatkan anak mereka demam.. selalu belanja makan..pizza, nasi ayam panggang kyber,kfc, restoran2 malaysia dan sbgnya.. masa nak balik ari tu, mak sedara anta kat airport..sedih, sayu, sume bercampur aduk.. thanx sgt2 utk semuanya..


Eh..Eh..
Ada lagi sorang..

v
v
v
v
v


Yg ni bukan anak mama zharfan, ye.. ngeh3..
Sape dia? cukup la tahu yg dia orang yg sentiasa mbuatkan sy gembira, geram, rasa nak sekeh2, , rindu, seorg supporter sy dan sbgnya.. keh3..




10 comments:

Mama Zharfan said...

touching la plak :(
pic yg last tu heheh enterprem gak tu :p

Alin said...

takper..tak lama pak sedara ngan mak sedara balik malaysia jugak..

bardboo said...

oh..br tahu rupanya awak ni sedara dgn mama zharfan..hehe..

Jom Lawat Blog Bardboo

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cik ngah:
heheh..terenterprem la plak..kui3..xpe..muka dia da jadi kuning.. :D

alin:
betul2.. :D

bardboo:
iyupp..huhu..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cik ngah:
heheh..terenterprem la plak..kui3..xpe..muka dia da jadi kuning.. :D

alin:
betul2.. :D

bardboo:
iyupp..huhu..

Mohd Ridhuan said...

melancong sorang2 ke?

HANIM said...

Siapakah makhluk misteri yg interprem tu? Sgt misteriii...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

mohd ridhuan:
iyup..hehe..g melawat mak sedara kat sana..

cik teh:
err..pinjam gmbr org jap utk diinterprem..hahahahhaa...

Huda said...

sweetnye..anak sedara kak suziey rupenye :)

tiefazatie said...

alolo..cian die..
tp tue la..bab kata mz..pic last xthn ek..hihi


Related Posts with Thumbnails