Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

Saye Happy Bile................

Salam..

Hehehe..Unbelievable betul la..Rasa cam kat alam khayalan je.. ngeh3..

benda ni terjadi bila saya kat UK.. sy xperasan pun apa yg berlaku.. Mak sedara sy pun kompem xperasan jugak,kan..tapi, orang lain yg perasan.. especially lepas sy balik UK..

Bila orang cakap, sy xcaya..tapi dalam hati gembira la jugak kalo betul.. bagi nak buktikan apa yg orang kata tu betul, sy pun wat la experiment..

HASILNYA??
v
v
v
v
v
v
v
v




Sy kehilangan berat 3 kilogram tu.. ngeh3..


Wahahahaha...hepi weh walaupun cuma turun seciput je.. :p

Nampaknya, misi ni diteruskan dengan training sehingga bulan 5.. Agak2nya brp kilo lg ye sy dapat turun? start malam ni, sy cuma hirup sup sayur je.. isk..nasi makan..tp siang ari je atau bahasa mudahnya sy mkn nasi waktu lunch hour.. ni gara2 training punye pasal la.. kalo mkn nasi byk sgt, nti xlarat nak sepak org.. hahaha..ada hati nak sepak org padahal penakut hapeh! [shhh...jgn bocorkan rahsia kita! :p ]


3 comments:

Ummi Iman said...

wah jelesnya...
da turun berat bdn...
bila lah lemak² tepu ni nk dinyahkan dari bdn ahkak neh.. huhuhu.. da same tembam mcm Iman da neh..

Mama Zharfan said...

baguzz!!! cik ngah nak tgk wani lose weight byk2 yer..for ehem ehem jugak kan, baru ler lawa cikit :p

pan+ariff rindu kat kak wanie, ariff sokmo ketuk2 pintu bilik panggil ni, ni

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

kak emy:
hehe..tembam mcm iman xpe kak..sbb nti jd kiut cam iman gak! hehe..

cik ngah:
isk..sedihnya..wani pn slalu teringat kat diorg jgk..


Related Posts with Thumbnails