Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

Godek2 Terakhir Sebelum Mendarat~~

[Entry Tertunggak! :p ]

Salam..

Sebelum MH 001 mendarat di KLIA, 2 - 3 jam sebelum mendarat, kami dihidangkan dengan menu makanan yg terakhir sebagai seorang penumpang.. huk3..


Apa yg ade ye..Jom skoedeng..teng teng teng..



Last meal before departure.. T_T




Yipppi... Nasi lomak tau.. da la perut ngah lapaq..hehe..




Sambal ikan bilis + udang woo... Sangat2 masyuk!!

Oh ye, ada kek tiramisu jugak tau! Saya makan sikit je.. Muak la.. Sebab sblm tu da baham nasi lemak + sayur goreng carrot... Nnti xpasal2 ada yg muntah.. Nak xnak, sblm terjadi pape, sy pun stop mkn tiramisu.. isk3..

Lepas ni, ntah bila lagi sy dapt naik flight utk long journey punyer..err..mungkinkah ketika berhanimun? muaahahahaha... :p







p/s: Lapar x tengok makanan macam ni pagi2 hari? hehe

4 comments:

Pure Love said...

Wah...sodapnyeerrrr. Terliur.

tiefazatie said...

wah~!!!bets gle!kalu ifa mkn kek tiramisu dulu baru la nasi lemak!haha

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cik teh:
hehehe..sedappppppppppp~


ifa:
haha..tu la psl..lupa plak..lapar punya pasal, terus rembat nasi sblm rmbat tiramisu..lepas tu, mula la muak nk mkn..hehe

Mama Zharfan said...

cian, kami naik AA tak merasa ler mknn yg sodap2 :P
kami pun dok tunggu snow tak turun2 hehe sejuk mcm biasa :p snow yilek :p


Related Posts with Thumbnails