Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 12, 2011

Bila Terputus Oksigen Untuk Seketika..

Salam..

Pernah xterbayang, camne rasanya terputus oksigen utk seketika?? Fuh..Nauzubillah.. xterbayang rasanya.. Perit2..

Apa yg terputus oksigen nyer? hehehe...

Saya la..
tp bukan terputus oksigen ye.. Cuma xcukup oksigen.. Hehe..



Start ari ahad ari tu, masa petang sy da terisi dengan trainng utk taekwondo utk this coming tournament.. Everyday, every weekend, and every month until this may, sy kena training.. Huih.. xmustahil berat turun neh.. Ye lah, makan cuma sekali je.. Kalo sblm ni, makan 2-3x, ni da jadi skali.. Nak makan petang, da xleh..nanti xleh nk lari, loncat2, dan sepak2..cepat semput.. Nak makan malam2, masalahnya, lepas magrib, da dibawa ke alam mimpi.. kul 12 bangun utk smyg isyak, minum milo, update blog..then smbung tido balik.. luckily jugak, assighnment xde lagi..kalo da ada, xtau la camne..huaaa..

sy da lama xjoin tournament.. last tournament yg sy join was National Taekwondo tournament on 2003.. That was the last tournament.. lepas tu da xjoin da sbb both pergelangan kaki injured (almost for 2 months jalan terhenjut2).. dan jugak a liltle bit fobia actually.. masa tu kena lawan org yg da terror dan sy ms tu baru staun jagung.. skali kene hntam, senak tu.. lepas tu, terus fobia nak join..

Lepas da stop dr join mana2 ptandingan, sy da xserius da masa training (masa ni, badan da start naik sbb dr aktif sukan, terus jadi xaktif..)..ntah camne, utk kesekian kalinya bila jurulatih suh turun training utk tournament ni, sy turun.. xpe lah.. as long as for my good, y not kan.. mana tau, lepas ni leh slim balik..ngeh3..


p/s: Agak2nya, lepas training ni, sy turun brp kilo yer? hoho~



3 comments:

Pure Love said...

Semoga turun berkilo2 nanti. Gud luck!

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..xtau lg cmne...tp training kali ni mmg penat..

Mama Zharfan said...

silalah turunkan min 10 kg yer, baru cun!! senang nak gi jumpa kawan a.k.a dating ngeh ngeh ngeh


Related Posts with Thumbnails