Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 5, 2011

Misi Membuat Mr. Snowman Terjawab!

Salam..

Salah satu misi saya sebelum datang sini, nak buat mr snowman ngn spupu.. So, masa snow ari tu, berkobar2 la nak wat mr. snowman..

Berjaya ke x,ek?



Jeng..jeng..jeng.. [eh..lebih2 lak dia main snow..hahaha..]



v
v
v
v
v
v
v

Sekali misi den gagal daaa~~


Untuk tidak menghampakan perasaan sendiri...maka..


Tadaaa...Mr. Snowman!! Ade pun kau! Hoho..



Cari coklat cadbury snowbites daa..




Isi dia sebijik cam snow.. putih2..hehe..tengah2 dia, full chocolate..



Yummy! sangat sedap.. Terubat rindu kat mr. snowman saya.. 50sen sepeket..murah je kan? hehe~


p/s: mr.chup2..windu sama kamu bila tgk mr.snowman ni.. :D

4 comments:

miszlullaby said...

yumm2..ape rase ek?cam sedap jek =)

BUNGA said...

la... kesian dia.. x berjaya lg rupanya.. x per, doa banyak2 supaya snow turun lg yer .. hehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@ ML: best..hehe..yg putih tu mcm serbuk gula halus..dia crunchy gitu..kat dlm full choc..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@ BUNGA..hehe..ala kak..da smpai msia da..xleh nk main snow da..huhu


Related Posts with Thumbnails