Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, September 19, 2009

Salam Eid Fitri...

Salam..

Alhamdulillah.. Ramadhan 1430H akan melabuhkan tirainya..Kesabaran di bulan puasa kali ini betul2 teruji.. Syukur alhamdulillah..Puasa dapat dilaksanakan sepenuhnya.. Hehe..


Di kesempatan ini juga, saya dengan rendah diri ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri kepada semua teman-teman dan sahabat handai serta rakan2 blogger yang lain.. Tak dilupakan juga buat pengunjung-pengunjung setia blog sy ni..

Teristimewa, ucapan ini ditujukan buat yang tersayang.. Terima kasih untuk segala2nya.. Maaf atas segala kekhilafan diri ini.. ((nak duit raya bley?hehe..))..

Pada sekalian yang akan pulang ke kampung halaman masing2, berhati-hati di jalan raya.. Moga ceria di hari raya..

Doakan sy selamat smpai ke destinasi ye.. Malam ni baru nak drive bertolak balik ke kampung sorang2..Huhu..


K, ilalliqa'....

0 comments:


Related Posts with Thumbnails