Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 30, 2011

Tentang Dhia vs Ombak Rindu

Salam..


vs



korang akan pilih yg mana satu?

Hehe..

For me, sy suka Tentang Dhia lagi.. Walaupun org cakap citer Ombak Rindu tu sedih smpai menangis2, tapi masa saya tengok, setitik air mata pun xkuar..hish..hati ku keras sangat ke nih?? tapi siyes, sy xtau part mana yg leh wat air mata menitik.. ye..memang ada scene yg sedih..tapi belum cukup utk wat sy menitiskan air mata..

Tapi kalo citer Tentang DHia, memang xyah tnggu air mata tu, mmg akan kuar pnya..sedih ooo...nak2 yg last episod td..meleleh air smpai idung kut..hampir2 nak masuk mulut..mujur xsmpt masuk je..hahahaha... :p

cuma..

ada certain2 scene tu kan, citer diorg hampir sama la..cthnya kene kawin dua..mak mentua wat jahat..hidup heroin tseksa..hero plak tmakan kata2 mak sendiri..isteri diabaikan..cuma ending je lain sket..kalo Tentang DHia, dua2 hero dan heroin mati.. tapi kalo citer Ombak RIndu, dua2 dpt idup bsama..

Apa pendapat korang?









2 comments:

nanakimie said...

dua2 best,tp ombak rndu g best..huhu....nana xdapat ngk ending ttg dhia semalam....aah,jln ceta lbh krg,endg je lain...

ShAfiEYkA said...

Btol2.. lagi suke tentang dhia. tgk ombak rindu mmg tak sempat nk menangis pun.. hehe :)


Related Posts with Thumbnails