Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 7, 2012

Simptom Apakah Ini?


Salam..

Dah 2 minggu simptom2 ni tjadi..haishh..jgn sampai bukak kuliah smula sudah..parop2..

Antara simptom2 tersebut:

1) Cirit birit.. Kadang2 lepas makan, terus cirit birit.. seolah2 makanan masuk dlm perut lepas tu terus kuar..kalo makan biskut, xlama pastu terus gi tandas..kalo makan roti ke nasi ke, pun sama jgk..

2) Hilang semangat nak makan..xkira la nasi ke atau apa2 je.. skang ni cuma amik nasi skali shari tu..tu pun kdg2 kul 2 ptg br makan nasik..pastu da xmakan pape da..just minum air je..

3) Kadang2 muntah.. contohnya makan nasi kul 2 ptg td tu kan..kdg2 muntah kul 7 ke..kiranya bukan terus muntah lah..dan muntah tu plak bukan makanan yg dihadam.. kalo kita makan nasi, nasi tu la yg kuar smula.. lepas tu dgn muntah2 tu skali kuar air pahit.. eeiiyyekk...tp yg muntah2 ni jarang2 je..

4) Perut jadi pedih dan panas.. rasa cam perut menggelegak je..

5) Malam2 kdg2 susah nak tido.. even penat camne skali pun, mata susah nak tido.. tp kdg2, ok je..tido awal..hehe..

6) skrg ni da rasa malas nak makan..tapi kena makan jgk sbb nanti badan xde tenaga..da la skrg ni mlm2 training..

Ada sape2 tau simptom apakah itu??

Ada org cakap, sy kena gastrik.. tp sy rasa sy xde gastrik..hehehe...








2 comments:

nanakimie said...

huhu, nana pn xtau..jmpa doc la ye....nanti melarat pulak...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

huhu.. tu la nana.. kompius dgn penyakit sndiri ni..hehe..


Related Posts with Thumbnails