Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, June 13, 2009

Luruh lagi?

Hari tu, ayah tanya,
"Kenapa rambut luruh ni?
Fikirkan tentang apa?
Macam banyak masalah je.."

Saya pun melihat ke lantai..Kat bantal + atas katil sy pun.. Baru saya sedar, rambut sy da banyak luruh.. Saya cuba tarik sikit dengan jari.. Segumpal rambut melekat pada tangan..banyaknye luruh...

Saya terdiam bila ayah bertanyakan soalan tu.. Saya pun xtau kenapa sejak akhir2 ni rambut sering saja luruh.. Nak kata salah guna shampoo, shampoo tu la yg sy guna sejak kecik..nak kata xsesuai, da lama sy pakai shampoo tu..dulu ok je..xde effect apa2 pun..

Cuma satu je yg sy xbtau diorg..Sejak akhir2 ni saya selalu pening kepala.. Cuma, kalo time sakit tu, sy lebih suka berdiam diri dan buat macam takde apa2 yg berlaku.. Migrain kot? Selalunya, kalo pening sangat2, saya masuk bilik dan tido..zzzz...

Kadang2 sy selalu kena marah sebab selalu tido.. Walhal, sy cuma ingin meredakan kesakitan kepala je.. Kadang2 sy tampal koyok... Lega sekejap..Berangin...Nyaman je..

Nak check doktor, malas lah.. Xsuke jumpe doktor..hahaha..tapi kalo doktor yg hensem takpe gak..hihihhi..

Dah2 la tu rambut eh..Jangan la luruh lagi..Maunye nanti sy xde rambut, naye je..isk3..

Hurmmm...

3 comments:

whitelover said...

tu tandanya kamu sudah tua..hak3

~seCreTo~ said...

mude agi aaa...baru 12 thun..hahaha...awk tu len la..kan3.. :p

Nur Sabrina Mohd Tahar said...

wani..g la check ngan dr ensem...huhu


Related Posts with Thumbnails