Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 4, 2009

Coret-coret kosong

Da lama xupdate blog macam dulu.. Kalo dulu, tiap2 ari mesti post..Tapi kali ni, terasa malas betul.. Bukak blog, log in blog, bukak new post, tapi xpost apa2.. Tu la yg terjadi kat sy sejak dua menjak ni...

Sedar xsedar, da hampir seminggu saya kat tmpt baru.. Sy rindukan kat tempat lama sy.. Hurm.. kan best kalo jarak ni dekat je.. leh balik tiap2 ari..tengok kucing2 sy..huaaaa....maybe next week sy akan bawak buah hati sy pi sna.. senan sket ada dia..leh berkepit setiap masa..kuar sama2 jalan2..hehehhee... bestnya...cant wait for that day..hoho..

skrg ni sy senang da nak on9.. da dapat celcom broadbank..kan main hapi lagi tau..hahaha..even in de car, sy on9...kih3..giler...biar aaa...da tu xde keje nak wat, baik on9..best gak.. :D

k lah..mata mau tido dulu..ngntok..ade masa sy on9 lagi...daa~~



p/s: miisss himm...

6 comments:

iFFa said...

celcom broadband bayar bulan2 bape erk?.. kalu yg maxis usb ni, rm138. mahal nak mampus~.. tp line okey, laju jer..

~seCreTo~ said...

hehehe...yg celcom broadband ni, ada yg pakej rm 68 dan ada yg rm 98... org ckp, rm98 mmg puas ati la..laju... tp yg tgh guna ni, pakej pekerja...modem+brdband, cuma rm100... monthly cuma rm50.. mmg puas ati guna..laju je..haha..

|zz4|| said...

kaye leh ar broadbangggg

nak satuuu :p

~seCreTo~ said...

oloh2..izzah ni..mmg nak kena ek..dia tu padahal da lama gune brodbenggggg....hahahaha.... :p

whitelover said...

hahaha..wanin tukor jadi tokei brdband celcom r plop..muroh cket azwa nk tibai 1

~seCreTo~ said...

buleh2...

promosi terbaru:

student price: monthly rm 50.. unlimited usage..

modem: lupe da brp harga dia..haha


Related Posts with Thumbnails