Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, November 6, 2010

Pesan Ayah..

Salam..

Xsampai sebulan je lagi, insyaAllah, xde aral saya akan berangkat ke UK.. hehe.. disebabkan sy gi sorang2, jadi banyak la pesanan2 ayah utk saya.. Apetah lagi masa saya kat sana, musim winter.. Jadi, mcm2 pesanan la ada utk dia.. Bukan stakat pesanan nasihat, malah pesanan utk cari brg2 kat sana..adeh2..

Salah satu pesanan dia:

- Sana musim salji.. Jangan lupe bangun smyg subuh lak..

- cari kete merc ke ayah yg murah2 bleh?

- dan bla bla bla..





Cuma, yg xtahannya, ada satu pesanan ni, mmg kena gelak abih la kat umi.. Ada ke patut dia suh wat cmni ngan salji tu..Katanya, alang2 da main, ape kata try benda ni..Kot2 ok ke..best ke..


.............


.............


 
..........


 
.......


 
......


 
....


 
...


 
..


 
.







AIR BATU CAMPUR...




Save budget katanya..xyah susah2 cari mesin pengisar ais..
adoiyai..

Sabo je la...Haih~





4 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

congrat's yer dpt blja di UK..
gud luck & all the best to u!

afraliza said...

congras coz dpt further @ UK...sonoknye...
lawaklah ur dad...hahaha...

BUNGA said...

salam..tahniah yer..
pergi ke UK tu di sebelah mana yer? Manalah tau 1 tempat.. saya kat Nottingham :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

Salam..

To Halia Kentang:
hehehe...mekasih..tp sy bukan p further study kat sana..huhu..msh xberpeluang utk further study kat sn.. Apapun, mekasih ye.. :)

To Afraliza:
hehe..mekasih jgk in advance (kot2 lg 3-4-5 thn dpt further kat sana ke..hahaha..)

to kak bunga:
hehe..mmg g nottingham.. Mak sedara ada kat sana.. Kak bunga pun kenal dia.. hehe.. :D


Related Posts with Thumbnails