Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 16, 2010

Salam Eid Adha~

Salam..



Alhamdulillah, masih berpeluang untuk merasai eid adha utk tahun ini.. Semoga kedatangan eid adha kali ini lebih bermakna dari tahun2 sebelumnya.. Hayatilah erti pengorbanan yg dsebenar.. Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi.. :)

Malam ni, bakal balik ke kampung.. Doakan agar selamat perjalanan kami semua.. kali ni xbuat kek coklat.. Kekangan waktu.. antara study, tido, internet, dan masak2.. Tido lagi utama.. Haha.. Mata selalu je kuyu~ *sigh*

Buat teman2 rakan2 bloggers dan jugak saudara mara, salam eid adha.. Err..duit raya ada x? haha.. :)

Wassalam~


p/s: raya dalam mood exam.. sgt xbest.. terbantut semua aktiviti.. otak hanya nak fikirkan utk study study dan study je (nampak cam rajin, walhal x pun..huhu) .. Wish me best of luck ya! :)



3 comments:

Ummi Iman said...

salam aidiladha wanie...
btw.. best Of luck 4 ur exam... =)
u can dO it la wanie ;)

CGG said...

santeknye blog dia!

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

kak emi: tenkiu so much kak!!! :)

CGG: santek kah? wah~ terharu sgt2! tenkiu2.. :)


Related Posts with Thumbnails