Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 11, 2011

11.11.11 = Is it so special to u?

Salam..

Mood wondering.. *wink*wink*

Nape ye ramai yg obses dgn tarikh2 macam ni.. for example 10.10.10, 11.11.11, 12.12.12? contoh je la tu..
Adakah sbb nombor tu sama, so sume org berminat? haih~ saya suke tarikh ni 1.3.13...tapi saye lagi suke nombor terbalik, 11.10..hueh3..

For me? hurm..biasa je..xde ape2 yg special dgn tarikh2 camtu..tapiiiiii........( saya pun ada gak tarikh special.. 1.1.11...hahahahahahahaha...ok pe..nak tau tu tarikh ape? :p kennot tell u lah..special date tu.. :D  )

kalo pada 10.10.10 tahun lepas, sy book tiket ke UK.. so 11.11.11 am i planning something? hehehehe...mana tau book tix ke UK skali lagi ke..ngeh3..best3...


whatever it is, masuk je 11.11.11 kul 12.01am tadi, maknanya..


umur saya da pun jadi 24 tahun................oyehhhh!!! i likeee~~


ehh..choppp..tertinggal 1 bulan lak..hehehe.. 24 tahun 1 bulan la..but still mude lagi..lalallalala~




sekian, mood merapu..ahaks!
mekasih... ^__^


p/s: nak tergelak pun ada dengar ayat dlm salah satu drama melayu..abis rojak bahasa melayu dan bi.. -why u so susah?- kata artis tersebut dlm citer tu..huhu..




1 comments:

RazFiRa said...

hehe..best jugak no tu.. sbb no cantik.. and happens once only :)


Related Posts with Thumbnails