Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 8, 2011

Budget Utk Kawen..

Salam..

Alhamdulillah..Aidiladha telah pun berlalu..Alhamdulillah jugak utk kali ni, saya masih lagi berpeluang utk wat korban..walaupun ayah ngn umi yang lanje..hehehehe..

Ok2..First2, tajuk macam saya da nak kawen je kan..tapi sebenarnya belum lagi yak..InsyaAllah, bukan dalam masa terdekat ni.. Maybe lepas saya abis blaja and keje lu kot baru fikir tentang kawen..maybe dalam staun dua tiga lagi kot..hehe..tapi tu lah, saya hanya merancang, ketentuannya Allah yang tentukan..

Tahun ni, da nak abis da pun, umur saya da 24 tahun..ramai kawan2 saya yang da tunang dan kawen..Waaa..tahniah untuk diorang ye..dah sampai jodoh diorg..best2..leh tawenn.. :D

Saya nak tanya korang la, brp eh bajet utk satu majlis kawen? bagi pihak laki dan pihak perempuan..mesti bajet lain2 kan? 10k? 15k? 20k? termasuk ngn hantaran, jadi berapa plak eh? saje nak tau2..bleh simpan dr skang..ngeh3..




hehehe..peace! -saye belum nak tawen lagi,ye-


3 comments:

Mama Zharfan said...

depends sama ada nak buat grand ker tak heheh kalau kecil2lan, tak sampai RM5k pun bagi pihak pengantin perempuan--bukan kena bayar duit hantaran pun

kalau nak buat grand2, minimum kena ada 20-30k ler :p

fiey zara malaiqa said...

budget biase org lelaki yg bagi le..tuh yg dok mintak ribu-ribu hantaran tuh :) betul kate mama 5k pon dah cukup sgt dah

Tihara said...

salam singgah,

bagus juga bersedia dari sekarang.. :)


JEMPUT JOIN GA DI BLOG SAYA :)


Related Posts with Thumbnails