Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 14, 2012

Bizi nyer Dia.. Hihi..


Salam..

Da berdebu berhabuk da blog ni.. hehe.. kesian.. tapi siyes.. memang tersangat bizi skrg ni.. Ngan study lagi.. ngan sport lagi.. Dgn cinta hati lagi.. ehhhhhh...tersyasyul lak.. hahaha... :p

Akhir bln april ni, will be my last taekwondo tournament as a team manager.. as an athlete.. and also as a final year student.. ya Allah.. mmg mase cam semput je sume tu... assignment, mock trial, submission, test, kuiz, training ptg dan malam, kelas dr pagi smpai malam.. macam ape ntah skg ni.. mmg bizi sgt2.. but still have some little time nak spend masa bsama ngan dia.. hahahahaha...

by the way, utk dia, next time cuba lg ea..walaupun kali ni gagal mengutip sebarang pingat, tp xpelah..len kali ade lagi.. wish u all the best.. :)

buat chup2, gudluck utk exam esok ye.. all the best to u too.. hehe..

to me.. sile buat assignment yg berstimbun tu ye.. hahahaha..

len kali ade masa, sy update lagi.. hehe..

daaa~~








Related Posts with Thumbnails