Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 21, 2012

Blogger Berwajah Baru atau Saya yang Ketinggalan??

Salam..

hehe..seriously, xtau pun blogger sekarang ni dah bertukar wajah.. bila nak sign in blogger, tengok2 kuar sume benda baru.. hadoi.. kompem xsempat nak godek2 ni..

Saya xtau da nak update apa lepas ni.. sebab terlalu banyak utk dikongsi..tapi xtau nak start dari mana.. hehe..

Cuma utk info terkini, next week akan berlangsungnya Taekwondo Masum Siri 3 yg merupakan taekwondo terakhir utk saya bagi mewakili universiti sendiri.. unless, kalo saya sambung master kat sini, hehe..maybe la join lagi kut.. tapi kalo saya wat master kat sini, sy nak join memanah la plak.. ngeh3...

Lepas abisnya MASUM tu nanti, sy akan start bz da spanjang bulan 5 ..maklum la, LPQB nak datang..ape benda LPQB tu? hurmm... ape eh? nak explain pun xreti sgt.. tp LPQB ni akan interview sume student law kat fakulti saya.. kalo sumenye ok, insyaAllah, kami sume dpt wat chambering.. (sbb fakulti sy still lg baru..sy adalah yg 3rd batch).. harap2 LPQB lepas la kitorg utk wat chambering.. sob3..

Abis je bulan 5, maknanya sy da pun start study week.. Lepas tu sy akan start final exam.. dan lepas tu, kehidupan student sy pun berakhir..Tunggu utk konvo je lah..InsyaAllah.. Ya Allah.. cepat je masa berlalu.. 2005 saya masuk diploma.. 2008 sy masuk degree.. akhirnya penantian ini bakal berakhir pada tahun ni... dan maknanya jugak, masa utk sy ngan dia da makin terhad.. huhuhu..

apapun, semoga ikatan persahabatan kitorang akan kekal sampai bila2 walaupun saya akan melangkah pergi meninggalkan universiti ni..sedih..tapi adat lah kan..setiap pertemuan ada perpisahan.. isk...

apapun, utk dia, terima kasih awak sebab sudi masuk taekwondo walaupun saya tau awak da lama xmain.. hehe..terima kasih sebab sudi tolong sy penuhkan team sy..semoga utk kali ni awak akan dpt pulang dgn medal.. insyaAllah..

wassalam..



2 comments:

deeya_shouranlee said...

ehehehe.. dah lama dah cik lollipop..

man said...

good luck for exam..hehehe


Related Posts with Thumbnails