Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 13, 2012

Biskut Raya In The Making..

Salam..

2 jenis biskut dah pun siap tersusun dalam balang..hehe.. hajatnya petang ni nak buat 1 jenis lagi..lepas tu malam ni 1 jenis.. esok plak 1 jenis.. wahh.. tu planning je.. belum tentu ikut.. hahaha..

semalam, buat biskut dahlia.. alhamdulillah.. biskut dahlia sy da xmengembang macam tahun lepas... hahahaha.. kenapa taun lepas mengembang eh? adekah dipengaruhi oleh faktor2 sape yg meneman ketika wat biskut tu? cehh..xde kaitan langsung la..hehe..

biskut dahlia semalam dapat 160 biji je.. tapi umi of kos akan chop awal2 biskut tu sbb dia suka biskut tu..rasanya tpaksa wat 1 lagi adunan kut.. haish.. planta ade setoet je lagi..malasnye nak pi cari yg baru..

sape nak wat biskut dahlia, bleh la menggoogle dalam blog sy ni.. ade je resepi tu..taun lepas sy post.. hehe..

selamat mencuba!
daa~



3 comments:

Mama Zharfan said...

zharfan suka biskut tu..sibuk dia suruh beli kat giant..nanti bg sikit kat zharfan yer :) 5 pcs pun ok hehhehe

man said...

blh ke beli kat awk..hehhehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..


Related Posts with Thumbnails