Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 29, 2009

Berhenti??

Tengah tunggu downloading antivirus..lambat tul..nyok nyek..nyok nyek..cam siput..

hurm..
tetibe terfikir..

rasa cam nak berhenti je dari menyertai semua forum yg sy aktif sblm ni..
xkira la forum apa skalipun...

-satu pertanyaan dalam diri..
BOLEH KE tahan diri dari menjenguk forum2 tu sume??
sblm ni, kalo on9 je, mesti jenguk forum..
tapi kali neh, bleh ke xmenjenguk??

hurm..
honestly cakap, maybe xleh kot..
tapi xmustahil boleh berlaku..
sedangkan dulu sy yg addicted ngn friendster pun leh bhenti da skrg ni..
apetah lagi kalo yg forum tu..
boleh kot berhenti..
SAY NO TO FORUM...
hurmm...


-kenapa nak berhenti?
satu je jawapan...

-kEcEwA&keSSot aTi-


nothing to do..
keputusan xmuktamad lagi..
dan xmustahil benda ni akan terjadik..
kalo last login sy kat forum tu xbergerak2, for sure lah tu sy da berhenti..

kalo dulu, mungkin stiap kali sy on9, sy menjenguk..
tapi maybe lepas ni, sbln 2-3x je kot..
MAYBE...
ntah2 da xjenguk langsung..

hurm..

-kuciwa-
-kessot ati-
-terasa ati-
-sakit ati-
-balas dendam-sudah semestinya...

p/s: sabar seCreto..mengucap..bykkan beristigfar...

4 comments:

|zz4|| said...

dulu org giler kat lowyat.net forum,
mmg susah la gak kalau sehari x masuk situ, tp now bile dah lame2 xg situ, mmg lupe la gak, tp kadang ade gak g lepak suke2, tp mesti rase mcm rindu balik nak lepak situ, huhu sadis,

btw forum apakah

~seCreTo~ said...

hehe..
tu la pasal..
addicted camna skalipun, tapi kalo da cekal xmo masuk, menjadik jugak,kan..haha..

forum tu? hurm..

tu ha..ada kat link tepi tu..forum kete.. :D

MISS OR MISSUS NISA'?? said...

salam sis..
how r u?
i need ur email address to add u as my blog readers..
bcoz i secured my blog from anyone accept my blog readers..
erm, pls leave ur comment here..
thank you sis..

~seCreTo~ said...

add me, wanniesmile@gmail.com


Related Posts with Thumbnails