Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, June 6, 2010

Selamat Hari Lahir, Ayah..

Salam..

2nd June 2010 was my daddy's besday.. Tapi disebabkan 2 june tu ari rabu, so xleh la nak wat suprise party.. Suprise party tu dipostpone ke hari esok iaitu ari kamis.. Hehe..ye lah, biasanya setiap ari kamis, dia mesti datang sini kan..

So ari kamis tu, terpaksa la skip schedule jogging sy.. Ari tu kena spent masa cari bahan2 mentah..Also beli kek.. Nyum3...

Hajatnya malam tu nak wat tomyam dan mee goreng..tapi sekali lagi terpaksa ditunda.. Just buat bihun tomyam.. Ni gara2 terlebey rendam bihun la ni..bihun tu da over ngembang.. Kalo goreng, mesti xbest sbb da jadi lembik,kan..

Masak punya masak, siap la tomyam tu.. Hehe..kebetulan, siap je masak, ayah pun sampai.. Waaaa...pe lagi..makanan da terhidang kat ats meja tu..

Hadiah? hehe..ade la jgk adiah utk ayah..beli yg biasa je..xde duit nak beli.. tu pun beli duit dr smpanan wang saku slama ni..hoho..

To my beloved dad, happy birthday.. Semoga dirahmati Allah dan sentiasa dikurniakan kesihatan yang berpanjangan.. Amin..






(^_^)v ---> Happy!!!

4 comments:

joven said...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

iFFa said...

waa bestnya kek. beli kat kedai mana ni?

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

Joven: hi..thanks for visiting me.. :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

Iffa: hehe..kat temerloh la syg..kedai kek baru bukak.. Nama dia "Orange Cake House".. Kek dia mmg best..


Related Posts with Thumbnails