Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, June 26, 2010

What is the Best Gift for........

Salam..

Kali ni saya amat2 memerlukan bantuan korang2 yang membaca blog ni..sape2 yg baca, harap2 sgt leh kasi idea dan tinggalkan komen..plis2.. :(

Citer nye camni.. Bulan 7 ni kan, kompem punyer ada konvo..cuma tarikhnya xtau lagi bila.. Masalahnya skrg ni, xtau nak kasi ape kat 2 org kawan sy neh.. hehehe..[tu je sbnrnya mslh sy..]

Sorang kawan ni, of kos la ppuan.. ex-rumet dulu.. baru abis diploma..

Dan sorang lagi.. hehehehe.. lelaki la.. baru abis degree..

Macam biasa, time konvo tentu org kasi bunge kan..tp asyik bunge je..lgpun bunge kekgi layu jgk..last2 masuk tong sampah..[tp bunge time sy konvo dulu ade lagi..walaupun da kering, tp skrg ni da leh jadikan perhiasan..hehe..suke2..]


jadi, sy mintak tolong dr anda semua, cadangkan adiah utk sy kasi kat diorg..especially yg boy tu la..yg girl xpe..da ade idea..cume yg boy susah sket kalo bab2 adiah neh.. bajet adiah tu, jgn la mhl sgt yer..sy xde duit..msh lagi belajar...xabis lagi ni..sob3..

Salah satu adiah yg sy nampak mcm kat bawah ni..ok x? sy amik dr http://nisachoc.blogspot.com.. Comey kan? Ok x yg ni?






Tolong saya tau.. Plisssssssssssssssss~~

4 comments:

mama zharfan said...

wanie...brg2 electronik/electric agak mahal kat UK ie bile convert pound to RM

~ataicha~ said...

coklat cepat kan cair...

lelaki tu..
~ bagi kemeja + tie
(iya laa dah habis keje.. so bagi motivasi suh cari keje cepat2..)

~girl tu plak...
apa erk... teddy bear kut..
(suruh dia keje.. so x yah kawin lagi... teman tido dah bagi kan..)
ahaks..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cik ngah: ooo..ye ke..xpelah kalo cmtu..hehehe..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

~ataicha~:

hehe..lelaki nk kena kasi kemeja ke? ayorkk..xtau la plak dia pkai saiz ape..tp kalo tali leher tu, leh dipertimbangkan jgk..susah btulla nak kasi org laki adiah..haish3..

yg ppuan tu, da ade idea nk kasi ape..xmo kasi bear..nti ade je bear tu xsmpai kat tgn org yg nk dikasi tu..huhu..

btw, thnx ya for da ideas! :)


Related Posts with Thumbnails