Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, October 29, 2010

Bad Habit 1

Salam..

Dah lama xupdate blog..sangat2 bz minggu lepas.. InsyaAllah, nanti ada kelapangan sy update balik ye.. Start esok, saya da bercuti selama 3 minggu.. Cuti khas 2 minggu, study week seminggu.. Then start la final exam.. So, for this time, sy nak struggle betul2.. Harap2 sempat catch up sume..Chaiyok2..

Oh ye..nak cite sal bad habit..tapi rasa malas lak..haha.. sat gi saya share 1 gmbar.. Ni la bad habit saya time dalam kelas dan time keboringan dengar lecturer duk ngajar kat depan.. Nak tau ape dia? --bukan tido dalam kelas tauuuuuuuu...huhu..--


Amacam? Ok x? hahaha..kesian buku nota saya..jadi mangsa contengan saya..isk3.. 1 sem dia berkhidmat tau..sebagai penutup, sy bg dia adiah lukisan ni..hehehe.. peace!



Wassalam~ =)





2 comments:

Tihara said...

ada bakat buat komik psni

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hahaha..masa kecik2 dlu penah gak terfikir camtu..nak buat komik doraemon..tp semmgnya tangan ni keras..lukis doraemon, nampak cam ape ntah..lukisan nmpak keras pelik je..terus terkubur je hasrat tu..kui3


Related Posts with Thumbnails