Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, October 2, 2010

Nak gi UK.. :(

Salam..

2nd draft for final exam da pun kluar.. So far, exam sy akan abis pd 1/12/2010.. means, kalo sy nk gi UK on 6th dec 2010, smpat sgt2 la.. tapi, yg jd masalah skrg ni, kawan plak yg abis lewat.. paper dia abis 4/12..then dia nak fly balik sarawak dulu..amik brg2 sume.. so take time jgk.. hurm..

xkan nak postpone lg? da la next semester break, akan ada practical training.. this sem break je smpt gi sana.. lgpun, this semester break skjp je..3 minggu kalo xslp..kalo sy gi UK 6-23 dec, akhir bln 12 tu, da bukak bljr balik da.. so, what should i do?

sy nak gi UK.. tp who can accompany me? nak gi sorang2, takut la plak..sbb xbiasa.. huaaa.. nak gi...nak gi.. sedey nye camni.. :'(



3 comments:

Tihara said...

wahh best nye UK g ngan saper?

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..xtau lagi..maybe g sorg2..maybe jgk kawan yg akan temankan..tp mak sedara akan amik sy kat sana la..hoho...nak main salji yg real punye..slama ni main dlm peti ais je (yg bhgn frozen kuar ais tu.. :p ) kui3..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..xtau lagi..maybe g sorg2..maybe jgk kawan yg akan temankan..tp mak sedara akan amik sy kat sana la..hoho...nak main salji yg real punye..slama ni main dlm peti ais je (yg bhgn frozen kuar ais tu.. :p ) kui3..


Related Posts with Thumbnails