Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 20, 2011

Masak-Masak: Dadih Vanilla + Dadih Jagung..



Salam..

Hihi..Ari ni Terengganu cuti ooo..sangat2 best sebab leh bangun tido lambat..opppssss...xsenonoh punye anak dara..hahahaha...

Disebabkan ari ni cuti, maka ari ni dengan ati yang sangat riang, terasa la nak memasak-masak..Maka, sy decide nak wat dadih la..Lagipun esok hari last kawan praktikal kat firm.. So will gonna have a small farewell party la..tu yg nak bawak dadih tu..hihi..sedap ke x, wallahua'lam..kalo makan baru dapat rasa..hihi..

Ni gambar dadih saya tu.. Ada yg berkenan? hik3..

Yang ni vanilla punyer

Yang ni lak jagung..tengok..jagung tu timbul..xtenggelam..ngeh3..

Yummy!!

30 bekas sumenye utk esok..hihi..





LAST but not least...











This is mine! muahahahaha...versi besau punye..


MOga kawan saye, Mohd Faizuan terus success lepas ni dan jadi seorang lawyer yg berjaya yer.. See u in court next time! ngeh3.. ^__^


p/s: Gonna bake choc cake plak lepas ni..Ada yg nak tempah kek coklat x? hihi..area kuala terengganu suda.. :p






LOTS OF LOVE,

3 comments:

AI said...

- dah boleh kawen dah ni...hehehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@ Al:
Hehehehehehehe...xlepas lagi nim nak kawen..byk benda kena belajar lagi..hik3.. ^__^

Cik Syeeda Sobbihi said...

rajinnya anak dara nih..


Related Posts with Thumbnails