Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 23, 2012

Saya nak Benda ni Satu!!

Salam..

Gara2 da slalu turun gym (eleh..br brapa kali je turun..haha..tp start next week, maybe akan tiap2 ari kot..maybe..), saya nak mintak benda ni la satu ngn ayah..buleh wat main dlm bilik..hehehe... (alat2 yg lain sume da de dlm stor..) :D


berapa ribu ye harga benda nim? ada sape2 tau?



4 comments:

Mama Zharfan said...

pegi jer mana2 kedai jual alat2 exercise boleh survey harga and boleh terus beli gak heheh

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehe..kat sini xbyk sgt pilihan cik ngah..tu yg susah tu..ade yg pnh jmpe tu, tlampau mahal giler2..jd mmg sah2 yg tu da reject..xmo beli..nak cari hrga yg murah2 je.. :D

Mardhiyyah Ridzuan said...

Bukan skrg ade yg murah ke? rasenye xsmpi ribu. Xpun tgk dlm lowyat org jual second. hehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

@mardhiyyah:

huhu..jauh nak gi lowyat..hehe..sy kat tganu..turun kl pun staun skali atau dua kali je..ngeh3..


Related Posts with Thumbnails