Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 23, 2008

Maafkan aku, chentaku...



Chentaku,
Maafkan aku..
Aku terpaksa lepaskanmu..
Setelah sekian lama aku memendam rasa terhadapmu..

Chentaku..
Maafkan aku..
Aku tidak punyai kekuatan untuk meluahkan perasaan ku padamu..
Aku harap engkau akan mengerti..
Perasaan ku ini..
Tapi sayang..
Engkau tidak jua mengerti..
Aku beralah..
Kerana aku tau..
Ada seseorang yang lebih menyayangi dirimu..
Lebih dariku..

Chentaku..
Maafkan aku..
Kerana pernah menyukai mu..
Kerana pernah menyayangi mu..
Kerana pernah merindui mu..
Tapi kini..
Ku biarkan itu semua..
Berlalu bersama2 air hujan..
Yang turun membasahi bumi..
Seperti mana membasahi jua hatiku ini..

Chentaku..
Maafkan aku..
Ku harap..
Kamu berbahagia..
Bersama si dia yang dijodohkan untukmu..

Biarlah aku di sini..
Terus menanti..
Dan terus mencari..
Andai ada jodohku..
Ada lah si dia untuk ku..
Semoga Allah perkenankan doaku ini..
Amin..

Maafkan aku chentaku..




Sajak ni ditulis utk org yg first sy suka kat dia..tp dia xtau pun ttg perasaan sy dlu..setelah 4 thn berlalu,sekarang ni, situasi yg sama berulang kembali..tp ngn org yg lain lah...adakah sy akn mengulangi kesilapan yg sama..sy pun xpasti..


p/s: salah kah sy kerana tidak berjuang demi cinta sendiri? ntah..xtau lah nak cakap camne..mungkin sy lebih suka pendam kan aje kot..akhirnya, sy jugak yg mkn hati sendiri..sy yg merana sendiri..sy xsanggup nk luahkan perasaan sy kat dia..mungkin jugak sy xsggup nak dgr kputusan dia yg akan menolak sy...hurm..sy xde kkuatan nak luah kan..kini,situasi yg sma berulang kembali..utk ksekian kalinya sy suka ssorg dlm diam..hurm..kan best kalo dia mengerti perasaan ni..

2 comments:

whitelover said...

hurm..btl2..1st time baca sjak tu kn3..mcm kene plak ngn diri ini..hahahaha...tu yg org rmai kte secret admire..ngeh3

oNeiEzZ said...

hehehe..tu lah..tp yg ni,bukan org secret admire kat kita..tp kita yg secret admire kat dia..hahahahaha...kan best kalo dia pun punyai perasaan yg sama cam kita..waaaa...bahagianya hidup.. =)


Related Posts with Thumbnails