Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 7, 2008

Selamat Tinggal..Utk sementara waktu..Haha..

Hehehe..selamat tinggal sume..ni nak balik hostel dah..setelah hampir seminggu menceburkan diri dlm dunia internet (wakaka..perasan2..),tiba masanya sy kembali smula ke alam sy..(oneiezz idup 2 alam ke??hahaa..)..lepas ni,kena concentrate betul2 lah kat buku..nak jadi ulat buku jap..adoii..malas nya..

Ptg/mlm ni dah nak berangkat balik..esok ada paper..wish me best of luck ya! Lepas tu,mgkin sy dh xbalik sehingga lah abis sume2 paper..18/11 sprti yg dijadualkan bakal abis paper..

Ok lah sume..doakan kejayaan sy tau..peace no war!! hahaha..daa~~


p/s: teramat2lah suka kat gambar ni..Sebab dia tulis, "NIE...I MISS YOU.."

1 comments:

oNeiEzZ said...

jangan caye kat dia kalo dia kata xbalik umah..kompem dia akan balik punya..hahahaha..


Related Posts with Thumbnails