Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 15, 2009

Aku & Bowling..

Huhu...bowling..bowling..bowling..dah kena pnyakit bowling kot..first time main, k.o lah jugak..lepas tu, alhamdulillah..ada improvement..esok, ada tournament bowling..hua3..ade hati nak masuk tournament..main pun cukup2 makan je..kalo lah kat tournament tu ade kategori juara longkang, kan best..kompem dpt 1st place..hahahaha..

minggu ni, dh 2 ari gi praktis bowling...aduiii3...ibu jari dh strt bengkak dah..anak jari pun dh merah2..td main pakai plaster..cam xbest je..xleh nak 'feel' bola bowling tu..huhu..cuma ptg td blatih xbape best sket..sbb kiri kanan llaki..puih3...paling xske kalo camtu..nak wat aksi cam pro pun xleh..last2 masuk longkang..(dah smemangnya xpandai main, mmg lah camtu..wakakaka..)


tp masa first training pun kiri kanan ade lelaki..tp classmates..leh tahan lagi..diorg siap ajar2 lagi camne nak wat lontaran yg tepat..hua3..(dpt supporters tu..)..tp ari ni xde supporters..terus smgt nak main td pun down..adoi...mula2 mendahului sume kawan2..last2, kena tinggal..saket tol..harap2, esok xjadi camni..at least, kena maintain gak macam first training ari tu..chaiyok3 seCreTo..

apepun, wish me best of luck deh..




" Saye nak MeNanGGGGGG....."

2 comments:

norsaritanaini said...

wah..wah...men bowling..siap tournament tu...
best nyer...
akak ntah bila la nkgi men lagi...

~seCreTo~ said...

hehehe..sy bukan nya pandai main pun kak..baru 3x pi sana..tp skrg ni sy dh jatuh cinta ngn dunia boling..InsyaAllah, i'll take it serious..Mane tau ade rezeki, next time leh wakil univ ke..hehehe...


Related Posts with Thumbnails