Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 28, 2009

Sajak -seCreTo- dalam TentangCinta.com..

Sape yg rajin2 tu, sile lah ringankan tangan klik kat sini,
pastu carik post yg bertajuk
MAAFKAN AKU, CINTAKU
atau paling mudah,
klik je kat link neh
...kat situ, post sy terpapar..huhu..
InsyaAllah..
harap dgn tersiarnya poem ni,
leh jadi momentum utk saya menghasilkan banyak lagi poem2 yg menyentuh hati...erkkkk....(perasan..haha)

4 comments:

Naqiue said...

besh la poem tu..luv it..

~seCreTo~ said...

hehe..mekasih..haaaa...mesti penah alami neh..huhu.. :p

Naqiue said...

keke luahan ati miss secreto ke tu ek? =p cinta dtg n blah pkara bese dlm idup kn?

~seCreTo~ said...

hahaha...datang dan blah..bunyi cam biasa je..cuma amik masa je utk lupakan..hua3...tul x? :p


Related Posts with Thumbnails