Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 10, 2009

Kenapa Harus Ada...???



Hurmm...xtau nak cakap camne...


tetibe je,lepas dia cakap camtu, terasa cam sedih...sayu...pilu...


atau lebih tepat lagi terasa cam..


sedikit cemburu..


ermm..sedikit ke?


rasa cam banyak je..


kenapa harus ada perasaan ini????????????????????????????


isk3... :'(

4 comments:

whitelover said...

sape DIE tu..ahaha
pasl per plk nk jeles nyer? haaa

casperlife said...

nape ni wanie?..wanna share wif me?..
jgn sedih2 k..

~seCreTo~ said...

whitelover:

sape dia? dia ade lah die..hahahaha...

"cinta dalam hati" kot.. :p

~seCreTo~ said...

casperlife:

hehe..it's ok ifa..biasa lah..budak2 kecik..kdg2 ade gak perasaan cmtu..hahaha..(bdk2 kecik ke??cam pelik je bunyi nye..huhu..)


Related Posts with Thumbnails