Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 22, 2009

My Happy Day.. ^_^


Hehe...dunno how to say...but seriously, today is my happiest day i ever had..hehehe...sy xkan lupakan tarikh ari ni..22/01/2009...hehehe...

smpai skrg terasa gembira..xsangka sy leh amik langkah sedrastik tu..sebelum ni, kan main..nak ajak kawan 2-3 org sbg peneman..alih2?? xde sorg pun..haha..lawak2..

boleh di katakan ni la first time utk segala2 nya..hahaha...tetibe je rasa sejuk ms tu..nk mkn pun nmpak tangan ngn jari terketaq..hua3..lawak2...

apepun, sy mmg hepi ari ni..lalalala....so..malas nk tulis pjg2..hehe...

daa~~~

2 comments:

hkmhzhr~ said...

ahaha! akak comot!! :p

~seCreTo~ said...

erkkk...mane ade comot...hahahaha... :p


Related Posts with Thumbnails