Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 1, 2009

Enset...Oh enset...

Aih...memang tengah bengang ngan sakit ati ngan enset skang neh...Dah macam2 jenama enset sy guna..tp yang paling saya xpuas ati bila nak guna enset jenis Nokia neh..macam anti pun ada gak..xpun sememangnya nokia ni memang xsuka kat sy kot..hahaha..asal guna nokia je, mesti ade je benda2 yang rosak...

Dulu, penah guna motorola..guna dekat stahun lebih, pastu rosak skrin dia..nak baiki, mahal..mengalahkan harga enset baru..jadi let go je lah enset tu..

pastu ayah bagi guna enset samsung..enset dia sebenarnya..dia beli enset baru..jadi dia bagi enset dia kat sy..haha..enset ni best..kiranya masa tu tengah pemes ngn ringtone poliponik..haa...enset ni kira antara yg first bunyi tone poly lah..malangnya, enset ni kena curik..eeiiii...geram tul pencurik tu..kalo lah jumpa ngn dia, siap ah dia..memang nak flying kick ah dia sampai negara jepun..(xyah beli tiket kapal terbang dah kalo nak gi sana..)..hahaha...



pastu enset seterusnya nokia..hurmm...enset ni, first beli ok la..tp lama2, dah wat hal..gi kedai dia..baiki..so far, ok lah..smpai skarg leh guna..cuma kalo org call, k.o lah sket..bunyi dia slow sgt2..cam xdengar pun ade gak..aih2...enset ni sy letak no upax daa..hoho..



pastu beli enset sony erricson..hooo...yg ni enset yg paling puas ati sy beli..dah la first time beli enset guna duit sendiri..hahaha...mmg puas hati ah...jatuh 10x pun, alhamdulillah..ok lah..so far...xpernah lagi anto kat kedai..kalo tgk enset ni pun, nampak masih lagi baru tau..hehe..mmg syg giler ah kat enset neh..

last skali, beli enset nokia n-series..hurmm..ni pun guna duit sendiri..tapi dalam byk2 enset, enset ni ah yg paling xpuas ati bila nak guna...beli yg ori dah ( ye ke?)..tapi masa 2 minggu pertama beli tu dah wat hal..asal nak amik gambar ke..amik video ke...mesti dia mati sndiri..eh silap..dia restart sendiri..benci tol...sabar lagi ngn karenah dia neh..tapi baru2 ni, recent calls lak xleh nak bukak..2 ari lepas, bahagian message lak..arghh...tension nyer..xkan virus kot..rasanya bukan virus..
dah try reformat balik enset tu..hurm...yg recent calls dah ok dah..tapi bhgn message je k.o lagi..eiii...rasa nak cepuk2 je enset ni..tapi sayang lah jugak..al maklum la..beli guna duit sendiri..

skrg ni tengah install software dia..ntah bila lak leh siap..adoi2..

hurm..dalam banyak2 enset, yg pastinya enset jenis NOKIA la saya paling xpuas ati..boikot NOKIA...boikot NOKIA...huargh3..


tension tulll......


4 comments:

whitelover said...

nokia zionis..hahaha..wani jgn sokong zionis

~seCreTo~ said...

tu aaa...boikot nokia..boikot nokia..tapi malangnya mmg tgh guna nokia skang neh..huhuhu..sadis tul...

|zz4|| said...

kaye leh ar pakai enset mahal2
huahahahhaa
jk jk jk

~seCreTo~ said...

xde la..amik yg org xmo je..hua3... :p


Related Posts with Thumbnails