Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 8, 2009

Terima Kasih, Sahabat...

Hari ni, hurm...tetibe terasa nak bagi sesuatu utk kawan2 dan pengunjung2 blog neh..



Sebelum tu, di kesempatan ini jugak, saya nak ucapkan " TERIMA KASIH", " THANKS", "SYUKRAN", "ARIGATOR", "XIEXIE" dan seangkatan dengannya kepada sume kawan2 yang sentiasa menyeport (bukan menyepak ye) saya secara langsung mahupun secara tidak langsung dan sentiasa bagi semangat kat saya selama ni..

Sebagai penghargaan, sy adiahkan gambar ni utk kalian sume..sile lah dengan senang ati amik ye..maaflah kalo xseberapa.. ^_~

I' m proud and glad that i have u as my friends and also as my supporters..


Ukhuwah fillah abadan abada...





Wa Ilalliqa'...

2 comments:

iFFa said...

hehe arigato ye cik wani sbb bg hati kamOo yg berwarna warni tu.. bukan senang nak jumpa hati colourful cmtu.. hehehe

~seCreTo~ said...

hehehe..tu la..jgn lupe amik tau..simpan kat blog iffa..hehe


Related Posts with Thumbnails