Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 17, 2009

Kenapa Ya??

Hurmm..



Kenapa ya..
Bila orang yg disayangi dah xde di sisi kita,
baru kita nak meluahkan betapa sayangnya kita kat dia..


Kenapa ya,
semasa hayat dia yang ada,
kita xpernah bitau dia yg kita sygkan dia...


Kenapa ya,
Bila kita ada duit dalam genggaman,
Kita suka menghabiskan xtentu pasal..


Kenapa ya,
Time kita lapang,
kite suka menghabiskan masa dengan sia2..


Kenapa ya,
perasaan sayang dan suka boleh timbul pada seseorang tanpa mengenali siapakah empunya badan..


Kenapa ya,
bila xde wireless, malas nak on9..
Tapi bila dah ade, on9 24 jam...(padahal ari tu dh janji dlm diri xmo on9 sgt bila duk kat hostel..)


Kenapa ya,
bila terasa mengantuk,
terus tilam yg empuk tu pun terasa memanggil2..


Kenapa ya,
bila esok ade test,
ari ni baru nak buka note...



Arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhh.....esok ade test family law..malas nye nak study...aihhh...

p/s: Bersyukurlah dengan apa yang ada...

5 comments:

whitelover said...

kenape? kerana...






















kerana...
















kerana wani suke tulisss pktaan KENAPE YA..aha

Naqiue said...

why why n why...soaln yg sama duk m`hantui diri nih,hehe...

~seCreTo~ said...

to whitelover:

suspen je nak baca..hampeh tol aaa...hahaha... :p

~seCreTo~ said...

to naqiue:

hahaha...tu la kan..mmg dh xleh lari dh dgn soklan "Y"...hua3.. ;p

Naqiue said...

aha btul tu..ada je Why tu dtg dlm kapla ni.uhu...


Related Posts with Thumbnails