Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 13, 2009

Tension......

Minggu ni minggu yang sungguh tension bagi diri ini..Assignment yang berstimbun...Test midterm...Presentation..Arghhh...tension2...dah la proposal ni tgh edit xsiap2 lagi..tension..sume tension...rasa nak gi gigit sume orang je nehhhh.....aaaaaaaa..............




proposal ni pun satu hal..kali ke berapa dh request utk penubuhan persatuan ni..sampai satu tahap, saya nak gi tumbuk semua orang yang keje kat bahagian ni...diorg tu bukannya duk buat keje..banyak curi masa je..hangin satu badan betul la..kalo bukan kerana sabar, memang dah lama dah naik penumbuk kat muka diorg tu...eeiii..geram2...hilang dah segala kelembutan ku selama neh..ahahahaha...tapi sape yg duk tempat sy tau la camne..memang bengang giler ngn diorg ni...

apepun, sy tgh cuba utk settlekan proposal ni dalam minggu ni jugak..harap2 sempat siap lah..dah la mlm ni ade training..adoi la...lebam yg ari tu pun baru je hilang..malam ni kompem tambah lebam satu lagi ni..rasa nak berhenti pun ada gak neh..tapi terasa sayang la plak..aihhh..tolong2...hurmm..

apepun, secreto..sabor la neh..chaiyok2....

p/s: malam ni,kompem racing..jum lah sape mau ikot..lepas tension jap!harap2 xde polis wat roadblock laaaa...........huh!

2 comments:

hkmhzhr~ said...

proposal aritu tuh? ish. apela.korg da bape kali try anta kan tp x setel2. trok tol org yg keje tu.
*x psl2 aku lak yg bengang. huhu.

~seCreTo~ said...

huhu..tu la pasal...mmg bengang tahap giler la..rasa nak gi sepak2 je diorg tu..hahaha..tetibe terasa nak jadi ganas la plak.. :p


Related Posts with Thumbnails