Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 11, 2009

..:: Tag dari Kak Emie Cute ::..

Hoho...sy bercuti dr berblogging 2-3 ari lepas..rindu tul nak tulis blog (walhal xde ape2 pun nak tulis..wakaka..) apepun, utk ari ni, sy nak jawab dulu tag yang kak emie berikan kat sy..hehehe...tunggu jawapan dari sy ye kak emiieeee... :D


Here are the rules
-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.



7 even facts 'bout me :

::Seorang yang suka pada kucing...hoho...i'm a cat lover... :D ::

:: Masih lagi student...Tapi slalu balik umah..3-4 ari je duk kat asrama..hehe ::
:: Suka taekwando..tapi xsuka gaduh2...suka main bowling..hehe..jum main bowling.. ::

:: Suka online...ym semestinya...tp skang ni ym sy wat hal..kadang2 pm pun jarang2 dpt..isk4.. ::

:: suka kaler kuning...addicted tul ngn kaler2 kuning neh..pastu suka kaler ijau epal..pepel..tp paling benci ngn pink (tp apesal blog neh byk kaler pink???hahahaha...) ::

:: suka main games..tp games budak2 je lah..games yg ganas2 kureng sket.. :p ::

:: Lambat mesra ngn orang..bukan ape..pemalu sebenanrnya..huhu..jgn terasa ye kalo bila terserempak sy wat dunno je.. :p ::




Tell 6 unspectacular quirks of yours



:: suka bawak kete laju2...tp masih lagi mematuhi peraturan (hahaha...nak senangkan ati sendiri..) tapi skali dah terhangin ngn pemandu yg main2 kat jalan neh, siap aaa...smpai umah sy cucuk2 punggung kete dia..wakakaka.. ::

:: suke perhati gelagat org.. hoho ::

:: seorang yg suka menikmati keindahan malam...(betullll..suka termenung kat beranda duk tgk bulan bintang..) tapi bukan layan jiwang ye ::

:: Xleh berpisah ngn enset kesayangan..hak3.. :p ::

:: Low profile...kadang2 terlalu rendah diri.. ::

:: suke lagu jiwang lama2..hehe.. ::



Tu dia...serba sedikit tentang sy..sikit je sy btau tu...xtau nak btau ape dah...huhu..sekarang turn saya lak nak tag orang lain..yihaaaa...


:: Amal ::
:: Azwa ::
:: Asma ::
:: iLi ::
:: Adeq ::
:: Iffa ::
:: Naqie ::
Pada nama2 yg tersenarai kat atas tu, sile2 rajinkan tangan utk menjawab tag2 ni ye..hahaha..

6 comments:

iFFa said...

hehe dah reply da tag wanie ni..sowie la lambat reply sbb network slow nk on9..

~seCreTo~ said...

hahaha..no poblem..time kasih kerana sudi menjawab..hehehehe..

|zz4|| said...

nape org xde :(((((

~seCreTo~ said...

nak tag izzah sbnrnya..tp tunggu la..yg special sket utk kamu..jgn sedih2 ye...cenyum sket.. :)

iLiAiSyAh said...

akak.. len kali gtau kat page ili yang ili kene tag ok??

~seCreTo~ said...

la..akk xbtau ek..lupa la tu..huhu..sori2.. :D


Related Posts with Thumbnails