Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 14, 2009

Kan Dah Kata Dah....

Hahahaha...ntah ape2 la ngn tajuk tu..xde ah...semalam kan..dah la terlewat btolak dari umah nak gi training..dah tu, jalan lak leh tahan sibuknya..maklum la...malam hujung2 minggu camni, sume orang kuar jalan2..ish..camne la sy nak lepas geram kalo camni..nak racing..aih2....

dah la kat depan sekolah chong hwa tu, ade road block.. "alamak..mati aku kali ni.." hahaha...dah gabra dah ni..muka xsmpat lak nk tgk cermin pucat ke x..hehe..ye la..sebelum tu dah terlanggar api kuning...diulangi..TERlanggar...bukan sengaja langgar tau..tapi tu perbuatan yang xdisengajakan..mulut pun daa start terkumat kumit daa ni baca doa...fuh sana..fuh sini...smpai je kat polis tu, dia pun suh jalan je..hua3..naseb baik xkena...uih..lega sat..

hajat nak racing xmenjadik la plak..dah terbantut daa ni..gara2 roadblock td nyer pasal..isk3..

kul 10.30, cam biasa..abis training..pastu gi minum2 ngn kawan...lepas tu, kul 11.30 baru nak bertolak balik umah..hurm..bukak tingkap je..malas nak bukak ekon..amik udara malam..nyaman je...bulan lak mngambang walaupun xpenuh..bulan separa je mlm td..dah tu jalan lak sunyi..sekali lagi, niat jahat datang balik.."ape lagi..jum racing sorang2.." ish3...gilos tul..

ala..nama je racing..bknnya racing sgt pun..cuma bawak laju drp biasa je...tp still xpecah rekod peribadi lagi la (140km/j-ceh slow je tu..igtkan smpai 170 td..wakakaa..)..pastu wat zig zag motong org..kat atas jambatan la tmpt yg paling2 best utk wat sume2 tu..hua3...syok ooo wa cakap sama lu...

kul bape ntah sampai umah...tp kira awal drp biasala..biasanya 30-35minit baru smpai..tp smlm dlm 15-20minit je smpai dh..ala..tu sbbnya jalan xbz kot..bukan sbb bawak laju..lalalala... :p

apepun, mlm td, dapat gak ah lepas tension skjp....len kali xmo wat dh..tp xtau ah kot2 TERbuat lagi..diulangi, TERbuat tau..bukan sengaja..wakakakaka...

k lah..mau pi bandar sat..daa~~

P/s: to all readers..jangan tiru perangai yg merbahaya dan xsenonoh neh..yg ni utk catatan ~seCreTo~ sahaja...sayangilah nyawa anda..ingatlah orang yg tersayang..Tapi kalo nak igt kat sy pun xpe gak..haha..PEace!!! :D

2 comments:

|zz4|| said...

meh racing kat kl
amacam?


boleyy kee
traffic lagi best hahahaha

~seCreTo~ said...

hahahahaha...wat aksi driff kat sana kan..hurm3...cam interesting je... :p

(konon nmpak wani cam berani..walhal nakut hampeh..hahaha..)


Related Posts with Thumbnails