Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 7, 2010

Alhamdulillah...Me as the Fourth Winner in Love Story COntest..

Salam..

Semalam saya gembira walaupun ada berita sedih dan pedih.. Semalam, saya dapat tau yang sy dapat no 4 dalam pertandingan Love Story COntest.. Hepi sgt2 tau.. Dah la first time masuk.. Citer yg sy hantar based on true love story.. Citer aku dan dia.. Insan yg aku sayang sangat2.. Citer cinta kami agak sedih sebenarnya.. Cuma, yang terzahir masa tu, yg tu je.. Kalo nak paparkan semua, maybe blog yg satu lagi lah kot.. Blog yg bersifat personal dan xde sape pun yg tau.. huhu..

Dlm contest tu, mak sedara sy pun menang.. dia dapat no 2.. wah..tabik aaa..congratsss... ni xpasal2 anak sedara dia da nk tiru jgk perangai tu.. hehehe.. xpo aa deh.. hehe..

k lah.. i end up this entry first.. sy nak buka 1 post lain sbnrnya.. something which is really2 precious to me.. hehe..

apepun, mekasih pada juri sbb bg sy peluang utk merasai rasa perasaan menang contest.. oyeh2..suka sgt..muax3..

4 comments:

Anonymous said...

huhuhuhu...tahniah2 :)

mama zharfan said...

congrats & selamat berkecimpung dlm bidang contest :p

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

anonymous: tenkiu.. utk citer itu.. :p

mama zharfan: hehehehehehhee... akan berkecimpung bile free time..hehe..tp wani lebih suke contest bersifatkan penulisan..hoho.. :D

mekasih2..

myra said...

hadiah still tak sampai ke worried lak


Related Posts with Thumbnails