Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 15, 2010

Giveaway from Itajeff68~

Salam..

Jom join giveaway ni.. Tapi dah dekat nak due date.. Hahaha.. Sempat lagi lah..Chaiyok2.. Hadiah dia sume lawa2 tau..








Pe lagi kawan2..Jom join.. Sah sehingga 16 Mac 2010 jam 12 tghari je.. Keputusan tau pada 16 mac 8.30 pm..hehe.. Ni link dia.. Jom3..

2 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam perkenalan dr k.ita. Tkasih sbb sudi join GA & sudi buat n3 ini. Tq so much :-)...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

Thanks kak ita.. salam perkenalan dari saya jugak.. ;)


Related Posts with Thumbnails