Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 4, 2010

My New BF~

Salam..

Hehehehhee...Im looking this guy for a while ago.. Waiting and waiting till on that day, i met him.. So cute.. So hensem.. Standing in front of him make my heart melted.. Hahaha.. Dup dap dup dap..

Pandang-pandang, jeling-jeling..Hati runsing.. Sudah berpunyakah dia? Ingin bertanya, tapi terasa malu.. hahaha..

Lama jugak la saya duk situ..perhatikan dia.. tengok2kan dia.. Oh..kenapa dia sangat2 sweet.. Aduh.. xdapat bayangkan kalo lah one day dia akan jadi milik saya.. Haha.. adakah di sini terdapat nada2 keperasanan? Oh..Kerana dia~~

Yang pastinya, next week, akan ku pergi lagi ke tempat itu.. Untuk bertemu dengan si buah hati.. Dah la minggu ni xleh nak gi sana gara2 datang negeri gulai patin neh.. Huaaa... Tidoku xbasah.. Makanku xlena.. Mandiku xkenyang.. Sub3..

Oh sayang..Wait for me deh.. Next week, for sure, kita akan bersatu.. I da bagitau pun kat my dad and my mom.. Diorg stuju lak tu.. hehehehe.. How lucky i am,rite.. Alhamdulillah.. Tunggu tau sayang2 mucup.. Jangan engkau berpaling tadah tau.. Muax3..

































Tadaaaa... Ni la buah hati saya.. My new BF.. Incik WieWitt.. :D






Color mane yang lawa eh? Itam? Silver? or Merah? Help me please~

2 comments:

misluvcoklat said...

waa.
lawa la fone tu!
sukaaa !
hihik :D

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehehe..comel je kan? ngeee~


Related Posts with Thumbnails