Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 31, 2010

Kan best kalu ade sayap..

Salam..

Semalam, tido kul 4 pg..Kelas esoknya kul 11pg..Mujur kelas lewat.. Xleh nak tdo..Duk stdy, tp xberapa nak masuk sgt..tetiba teringat kat sum1..sampai terasa nak kuar air mata.. aduh..pejam celik pejam celik..hampir genap sudah sebulan berlalu.. Ni da nak masuk bulan april..pastu mei..pastu jun... Hurm.. 2 bulan terakhir adalah 2 bulan yg sy xmo amik tahu.. rasa cam sakit je bulan2 tu.. aduh..

abis pratikal je nanti, sy nak bawak diri lah..nak terbang jauh nun di sana.. ahhaaha..tp passport xwat lagi.. lama x wat passport? aih..berdebor ler plak..xpenah g negara orang.. camne nak skipping neh.. dah la BI tunggang langgang..wat malu jer..hahahhaa...

Ni kul 1.15 pg da..esok kelas kul 8..tp skrg xtido lg..adeh la..nanti ade je budak yg bangun lambat, lepas tu terkejar2 duk racing nak g kelas..hahahahahaha..siot je kan..aduh..igt esok nak outing..nak g main boling..tp nampak gayanya macam xjadi je neh..sebabnya esok balik tido kat umah..huaaa...boling...rindu nak main boling..sub3.. :'(

apepun, xpe..boling praktis next week je lah..praktis sokmo pun, bknnya pandai sgt main pong..slalu je score tu xleh nak maintain..wat malu sensei je lah..haha..dah3..malas nak merapu lagi..nk gi iron baju..lepas tu nak tido..

esok, kene settlekan 2 utir kes review, 3 mind maps, dan 1 presentation.. Wohooo..banyok keje weh lok..aih..lantak ah..

k lah abg blog sayang.. saya sayang kamu bangat..walau apapun yg berlaku, kau tetap di hatiku..hehehe..jiwang karat betul la..ngn blog pun nak bercintan cintun jgk..wakaka..dah3..gua chow dlu..daaa~

1 comments:

mama zharfan said...

buat passport kalau kat KL/selangor siap dlm masa 2 jam ajer ;) tiket flight kalau beli lewat jd mahal tau!!kalau beli few months in advance cheaper lah


Related Posts with Thumbnails