Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

Bunge oh Bunge..

Salam..

Nape ek, asal konvo je, pasti xlekang dengan bunge? kalo time konvo xde bunge, rasa cam xmeriah je..xsronok pun ada.. bila dpt bunge tu, terasa hati ni berbunge2 je..

teringat plak kenangan masa dapat bunge time konvo..dari umi dan ayah.. comey sgt bunge tu.. till now, bunge tu ada lagi tergantung dalam bilik..

Ni bunge yg sy dapat masa konvo dulu..gifted frm ayah dan umi.. =)


Hehehe..amacam, comey x?


Tu bunge yg tahun lepas punyer..yg da kering kontang da.. Ni nak bercerita tentang bunge ari ni..

Ni bunge ari ni tau..fresh lagi neh..hehe.. =)

Hehehe..sebenarnya, sy xkonvo pun ari ni..jd xdpt la nk bunge2 camneh..kene tunggu 2 thun lg br grad..huaaaaa..lambat2..cume, ari ni kn ade srang kawan yg grad..jd td gi la survey2 bunge..ni sj je cilok curik tangkap snap gambar..pinjam jap je..just utk snap gmbar bunge org..nk wat cmne..bunge tu lawa sgt..sgt2 meriah..ngeh3..

dan malam ni jgk, sy terasa hati sy tersangat berbunge2....memang sah2 terasa ade taman yg sgt luas dlm ati neh..tu psl terasa ada beribu2 bunge sgr bbunge kembang mekar lam ati...memang kalah ah bunge kat atas tu..huhu

Apapun, congrats utk dia..errr..Sape dia? dia tu adalah kawan2 sy yg konvo ari ni la..Hahahha.. Esok ex rumet lak konvo..tp disbabkan ade kelas, xdpt la nk g tgk dia konvo..xpelah..xde rezeki..hopefully leh jmp dia dan kasi dia adiah b4 dia balik..errr..nk kasi bunge jgk ke eh? ayorkkkkkkkkkk..[bunge da abiss la..]heh3~~

k lah..sy mau tido dan mimpikan ttg bunge ros la mlm ni..dan jgk sweet memory pg td..hahahaha..meh ler sape nak join sy.. :p


p/s: hepi..hepi..dan hepi.. Ya Allah, moga berkekalan rasa di hati ini..Amin... =)

1 comments:

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/


Related Posts with Thumbnails