Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 11, 2010

Da Start Da...

Salam..

Ape yg da start? xde da benda lain..xlain xbukak, KULIAH aaa.. tension wooo...ntah nape sem ni start2 je da terasa tension..

First skali yg menyebabkan tension, baru dapat tau esok kene present utk praktikal ari tu.. kalo oral presentation xpe gak.. Ni alih2, baru dapat tau kena wat slide.. Adoiyai.. Amende la aku nak citer dalam tu nanti tu..Haih3..

Yg kedua, xlain xbukan, ngan 1 subjek law ni ha.. Company law.. subjek tu xpe la..tp yg xleh tahannya lecturer tu ha.. Strict giler! Urgh.. Last sem, company law II, berderu org fail..Adoiyai..da masuk tahun 3 baru fail, naye la camni.. da la nanti nak sambung tahun 4..xkan kena extend kot..parop2.. aih..dlm byk2, lecturer tu ar yg plg menakutkan..macam nightmare je neh..

Esok, kalo tgk jadual, mmg ada punye kelas dia.. aih..nak study ape neh..xkan da nk stdy kot..silibus pun xtau ape2 pun lg...kalo tgk muka dia ni, senyum pun xdak..adoiyai..Wahai MISS..bleh x tolong senyum sket supaya hati kitorang tenteram dan tenang? Arghh..

Yg ketiga benda yg sy tension..eh yg ni bukan tension..tp lebih kepada sakit ati..nak tau ape benda? xyah ah..malas nak citer..hahahaha..

Apapun mlm ni finale battle for world cup.. Holland vs Spain.. Sokong yg mana eh? sy sokonggggggggggggggggggggggggg..... [sape2 yg menang tu, maknanya yg tu la sy sokong..] muahahahaha..sampai bila2 pun team sy menang kalo gini..hahhaa..

k lah..jom wat slide nk present esk..tp skrg ngntok ar plak..nk tdo lu ah..hehe..tata~~

Muaxxxx

2 comments:

mama zharfan said...

saper nama lecturer tu? Miss Ahlam ker :)

Anonymous said...

iyupppppppppp....huhu..takot aa ngn kelas dia..


Related Posts with Thumbnails