Amanat Penulis:

Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ adalah hak cipta terpelihara.. Sebarang copy paste tanpa keizinan penulis adalah dilarang sama sekali dan termaktub dalam Akta Hak Cipta Terpelihara.. Semua kandungan dalam blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ini adalah luahan hati serta omongan penulis sahaja..Kalau bosan, jangan baca.. Apapun, terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ~DuNia CinTa LoLiPoP~ ni.. Syukran jazilan wa marhaban bikum...

Dates To Remember!

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 9, 2010

Ada Apa Di London?

Salam..

Alhamdulillah.. Akhirnya, da berjaya jugak berpijak kat negara orang yg tengah sejuk skrg ni.. Macam xpercaya je.. Bukan main lenguh lagi duk atas flight tu.. 13 jam tnpa henti oo.. pusing kiri nampak omputih..pusing belakang nampak omputih..ngintai depan, nampak omputih..pusing kanan je nampak org melayu..nasib baik ada gak 1 geng org melayu kat flight ni..

First kuar dari flight, konon2nya bajet diri leh tahan ngan suhu sejuk kat sini.. Maka, dgn muka slamber kuar pakai baju sweater je tanpa pakai winter jacket.. Baru selangkah kuar, fuhhhhhh...Sejuk hingga ke tulang sumsum wooo.. Sejuk sgt2.. Saye jenis yg suka sejuk pun xmampu nak bertahan..

Masa saya sampai da kul 5 pagi.. Jadi, duk tunggu jap sebelum mak sedara dtg amik.. Lepas tu kitorang gi ronda2 1 bandar London.. Nak tau ape yg ada kat london? - [First impression bagi org yg first time menjejakkan kaki ke UK ni..huhu..]






















tadaaaaaaaaaaa....



hehehe..tengok..caye x lagi? ni bukan gambar cilok tau..ori dr kamera sendiri ni..huhu

Pokok kat sini kebanyakkannya suda gondol2.. ngeh3.. kalo kat tempat kita, pokok gondol2 camni sebab dia da nak mati kan? tapi kat sini x pun.. Diorg sume jadi gondol sebab musim sejuk.. Disebabkan kesejukan, maka daun2 tu sume xtahan ngn suhu sejuk lalu diorg pun menjatuhkan diri ke tanah dgn harapan dpt haba dari tanah..[ape yg aku merepek neh..isk3..]

Nak tau pe lagi yg ada kat UK? sabo neh..ngah mensurveykan diri lagi ni..hehe..sekarang ni da kul 8 mlm kat UK dan 4pg kat malaysia.. Kalo kat malaysia, time ni da masuk waktu saya tido.. Patut la mata da rasa berat semacam je neh.. Rupa2nya time utk tido da.. <-- Ni ke org panggil jet lag? [betul ke eja camni? pelik semacam je rase..huhu]

p/s: Hatiku kecewa sebab snow xturun2 lagi sampai skrg.. Snow yg da turun ada je kat tepi umah.. Tapi saye nak tengok snow yg turun dpn2 mata.. Huaa..snow..cpt la turun.. nak buat snowman ngan sepupu nim..

3 comments:

whitelover said...

weh wani..bwk balik ole2 :P

^Laila^ said...

kak wani!~~ jeles~~ nk g UK jugak.. beli lah sumthing utk ila~~ hee~

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

haha..mau pokok gondol2 x? huhu~


Related Posts with Thumbnails